Noutati :

Se fac angajari la Primaria Timisoara! Nu e nevoie de studii superioare

5 aprilie, 2017 - 02:08 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Primaria Timisoara scoate noi posturi la concurs, iar pentru angajare nu este nevoie de studii superioare si in unele cazuri nici macar de vechime.

CITESTE SI: Ce se intampla cu preturile apartamentelor la Timisoara? Situatie neasteptata pe piata imobiliara!  

Posturile disponibile sunt destinate atat personalului de specialitate, cat si celui necalificat. Sunt 19 joburi, iar inscrierile se pot face pana in 21 aprilie.

Serviciul Public de Crese are nevoie de noua educatori, iar pentru aceste posturi nu se cere vechime, insa candidatii trebuie sa aiba studii medii absolvite cu diploma si un curs de educator absolvit. Tot la acest serviciu sunt scoase la concurs sapte posturi de ingrijitori, dar si trei de administratori de cresa cu jumatate de norma. Pentru administratori se cer minim 2 ani de vechime in campul muncii. Proba scrisa a concursului este programata in 27 aprilie.

CITESTE SI: VIDEO! Telenovela continua la Timisoara! Sotia cosilierului Adrian Pascuta, care sustine ca a fost batuta de sotul ei, rupe tacerea si face declaratii uluitoare!  

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele:
– copia actului de identitate
– cerere de inscriere, la concurs
– copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari
– copia carnetului de munca sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate, raportul revisal
– cazierul judiciar (acesta poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere, cu obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor).
– adeverinta care sa ateste starea de sănatate corespunzătoare
– curriculum vitae
Copiile actelor prevazute mai sus se prezinta insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretariatul comisiei de concurs, sau in copii legalizate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu este nevoie de studii superioare sau vechime, doar de pile si relatii.

  2. PCR, pile cunoștințe și relații și au postul asigurat

  3. se angajează ceva neamuri, rude sau prieteni