Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista posturilor libere

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Oameni cu suflet mare. Un intreg sat din Timis s-a mobilizat pentru salvarea unor berze 

Primaria cauta oameni pentru diferite birouri si servicii din subordinea institutiei.

Proba scrisa a concursului e programata pentru 19 aprilie, iar interviul in 25 aprilie.

Se cauta un inspector de specialitate gradul I A, la Compartimentul de Relationare cu Minoritatile Etnice pentru care se cer studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma si o vechime de minimum 7 ani. Doritorii trebuie sa stie sa lucreze cu calculatorul la nivel mediu si sa cunoasca limba engleza, dar si o limba a minoritatilor: germana/sarba/maghiara/italiana.

Totodata, se cauta un inspector de specialitate gradul II pentru Casa de Cultura, cu studii superioare de lunga durata, cu 1 an vechime care sa stie sa foloseasca la nivel mediu computerul.

Alte 3 posturi sunt pentru asistenti medicali la Serviciul de Asistenta Medicala Scolara, cu studii medii absolvite cu diploma in specialitatea asistent medical. Nu se cere vechime.

Mai sunt si 3 posturi de medici pentru Serviciul de Asistenta Medicala Scolara, cu studiile de Medicina absolvite cu diploma si, de asemenea, nu se cere vechime.

CITESTE SI: Urmarire ca-n filme pe o sosea din Banat, dupa ce un sofer a spart un baraj al politiei. Goana s-a terminat cat se poate de prost 

Dosarele celor interesati se depun la Primaria Timisoara pana in 10 aprilie, la Serviciul de Resurse Umane.

Toate detaliile legate de documentele necesare in vederea inscrierii si atributiile posturilor le gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.