Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista posturilor disponibile

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu isi ia segway, pentru studenti cumpara pentru inceput trotinete, pe care le vor imprumuta 2 ore. Unde vor fi statiile in Timisoara 

Municipalitatea cauta oameni pentru diferite Servicii si Birouri din subordinea institutiei, pentru majoritatea pozitiilor fiind nevoie de studii superioare.

Sunt disponibile mai multe posturi, iar dosarele pentru concurs se depun la sediul Primariei, pe bulevardul C.D. Loga nr.1, pana in 27 decembrie.

Cele mai multe job-uri in Primaria Timisoara scoase acum la concurs sunt pentru consilieri la Serviciul Reglmentare, Protectie si Ameliorare Mediu, Serviciul Spatii Verzi, Serviciul Scoli Spitale, Biroul Salubrizare, Compartimentul Reabilitare Cladiri de Patrimoniu, dar si in alte compartimente.

Mai multe detalii legate de dosare si cerinte, dar si despre posturile scoase la concurs gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.