Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista posturilor disponibile

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Vieti salvate mai rapid in Timis. 3 autosanitare SMURD nou-noute au ajuns la pompieri. In ce locuri din judet vor activa 

Municipalitatea cauta oameni pentru diferite Servicii si Birouri din subordinea institutiei, pentru majoritatea pozitiilor fiind nevoie de studii superioare.

Sunt disponibile mai multe posturi, iar dosarele pentru concurs se depun la sediul Primariei, pe bulevardul C.D. Loga nr.1, pana in 9 ianuarie 2019.

Cele mai multe job-uri in Primaria Timisoara scoase acum la concurs sunt pentru consilieri la Biroul Consultanta Juridica, la Compartimentul de Perfectionare Profesionala, la Biroul Salubrizare, la Biroul Relatii Internationale, dar si multe altele.

Mai multe detalii legate de dosare si cerinte, dar si despre posturile scoase la concurs gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. nu se precizeaza daca robu foloseste sau nu alifie

  2. Traiasca cersterile de impozite si in consecinta,
    Noroc ca vor fi fonduri pentru salarizarea tutror!
    La Multi Ani Timisoara, La multi ani timisoreni