Noutati :

Se fac angajari la Primaria Timisoara. Ce se cauta

26 octombrie, 2019 - 02:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara a anuntat demararea unor concursuri pentru ocuparea unor functii de consilieri la diferite birouri si servicii din cadrul insitiutiei.

CITESTE SI: Momentul in care se deschide circulatia pe Podul Eroilor, la Timisoara. Anuntul primarului 

Dosarele de concurs se depun la Primaria Timisoara in perioada 25.10.2019 -13.11.2019, inclusiv.

Proba scrisa este programata pentru data de 26 noiembrie, de la ora 11. Candidatii vor trebui sa mai treaca si de o proba de limba engleza, care este programata in aceeasi zi, insa de loa ora 9.30, in timp ce de la 10.30 va avea loc proba de operare pe calculator. Cele doua probe suplimentare urmeaza sa fie sustinute la Casa de Cultura Timisoara, de pe strada Miron Costin, nr.2.

Pentru job-urile scoase la concurs este solicitata o vechime intre 1 si 7 ani.

AICI puteti vedea lista completa a locurilor de munca scoase la concurs.

Relaţii suplimentare privind depunerea dosarelor se pot obtine de la consilier Daniela Adam si/sau consilier Agata Jivkov la numarul de telefon 0256408352 sau la adresa de e-mail [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...