Noutati :

Se fac angajari la pompieri in Timis, din sursa externa. Ce conditii sunt necesare

30 septembrie, 2021 - 07:39 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
2

TIMIS. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis da startul la inscrierea pentru concurs prin incadrare directa din sursa externa.

CITESTE SI: Se angajeaza politisti din sursa externa pentru Penitenciarul Timisoara. Conditiile care trebuie indeplinite 

Este vorba despre trei posturi de ofiter, unul in cadrul Compartimentului Avizare – Autorizare si alte doua in cadrul Compartimentului Control si Activitati Preventive.  Sunt de asemenea disponibile doua posturi de ingrijitor, respectiv muncitor calificat.

De asemenea, va fi organizata selectia in vederea ocuparii unui post vacant de executie pe perioada determinata, respectiv pe durata instituirii starii de risc epidemiologic si biologic, prin rechemare/incadrare directa, cu recrutare din randul persoanelor care indeplinesc conditiile legale, criteriile specifice si cerintele stabilite pentru postul de conducator auto(autospeciale) in cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara.

Cei care doresc mai multe informatii despre posturile scoase la concurs pot intra pe site-ul www.isutimis.ro, iar la sectiunea „cariera” pot afla toate informatiile de care au nevoie despre posturile scoase la concurs.

Toate documentele necesare se trimit doar in format electronic, la adresa de email: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Păi zilele trecute spuneți că dați afară personalul care nu este vaccinat…

  2. Bună ziua
    Ași dori sa ma angajez, am doar 10 clase și de a u asta sunt înscris la seral,ași putea sa ma angajez????