Se fac angajari la Politia Locala Timisoara. Posturile scoase la concurs

TIMISOARA. Politia Locala Timisoara face angajari, in aceasta perioada. Sunt disponibile cinci posturi de politisti locali in mai multe departamente.

CITESTE SI: Distractie platita scump, la Timisoara. Un tanar, amendat dupa ce a mazgalit cu graffiti plasa de protectie de pe o cladire din Piata Unirii. Video 

Astfel, cele cinci posturi sunt in cadrul Birourilor Ordine Publica si Interventie Rapida, Reclamatii Sesizari si Evenimente, Circulatie si Serviciului Inspectie Comerciala.

Conditiile pentru ca persoanele interesate sa poata participa la concurs sunt sa fie cetateni romani sau ai unui stat membru al Uniunii Europene si sa aiba peste 18 ani, sa fie absolventi de studii liceale cu diploma de bacalaureat, sa aiba vechime in munca de 5 sau 7 ani, sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic, sa aiba permis categoria B, sa aiba aviz psihologic din care sa rezulte aptitudinea privind detinerea, portul si folosirea armelor si munitiilor letale sau neletale.

Termenul de depunere a dosarelor este intre 18.07.2022 si 08.08.2022, fiind organizate si probe suplimentare, cea sportiva constand in abdomen, viteza, rezistenta si deplasare cu bicicleta, testare in domeniul tehnologiei informatiei, urmate de proba scrisa din legislatie si interviu.

Cei interesati pot intra pentru detalii pe pagina web a Politiei Locale Timisoara, www.politialoctm.ro, la sectiunea Despre Politia Locala – Cariera sau pot solicita informatii la telefon 0256.206.011.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.