Noutati :

Se fac ANGAJARI la Consiliul Judetean Timis. Sunt 150 de posturi, iar salariile ajung la 2.000 de lei!

28 iulie, 2017 - 01:30 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Este nevoie de 150 de anagajati noi la Consiliul Judetean Timis in acest moment. Anuntul a fost facut chiar de seful acestei institutii, Calin Dobra. Salariile nu sunt deloc de neglijat.

CITESTE SI: Politia Locala, sanctionata de jandarmi la Timisoara! Care a fost motivul? 

Bugetul de salarii al Directiei de Prestari Servicii a Consiliului Judetean Timis a crescut cu 2,2 milioane de lei tocmai pentru a putea face angajari.

Este nevoie de 150 de paznici care vor pazi patrimoniul CJT: scolile speciale, cladirea in care functioneaza Consiliul Judetean, Centrul de Cultura si Arta, muzeele, Biblioteca Judeteana si alte institutii din subordinea acestuia.

Si salariile au crescut, la paznici. Daca pana acum un paznic primea aproximativ 1.100 de lei, de la 1 iulie lefurile au crescut la aproximativ 2.000 de lei pentru fiecare paznic in parte.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Operatiune fulger in parcarea unui centru comercial, in Timisoara! Ce au capturat politistii in urma unui flagrant? FOTO! 

Salariile au crescut si la ceilalti angajati ai Consiliului Judetean Timis, dar s-au marit si indemnizatiile consilierilor judeteni. Daca pana acum un consilier judetean primea pentru participarea la doua sedinte de comisii si una de plen suma de 690 de lei, de la 1 iulie (salariul va fi alocat in august) va primi 1.100 de lei.

Si conducerea Consiliului Judetean Timis va primi lefuri mai mari. Astfel, presedintele judetului va lua lunar 13.050 lei brut, iar vicepresedintii si secretarul, cate 11.600 de lei.

Pentru informatii legate de noile locuri de munca din cadrul Consiliului Judetean Timis va puteti adresa reprezentantilor CJT la Biroul Registratura din cadrul institutiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cand in presa, TV se aude ca „nu sunt bani” in / stransi la Buget, vorbim de angajari.
    Cu cca 8 ani in urma se dadea o lupta apriga (sustinut inclusiv de IMF, EU. … ) pentru „reducerea numarului de angajati la stat” (bugetari, in marea lor majoritate) de la 1.2 milioane la 800 mii; acum – citind presa (nu de scandal) si urmarind TV strict polarizate – „la stat” lucreaza cca 1.4 mil de angajati si numarul lor va creste la cca 1.5 mil.???. Daca din stirile „rasfoite” doar 1/2 sunt adevarate, atunci „Romania incotro”?
    Intre timp sa informatizat totul (cu efecte promisae de reducere a birocratiei) cu rezultatele spectaculoase cunoscute.