Noutati :

Se fac angajari la Asociatia Timisoara 2021. Se cauta director de Comunicare si manageri de programe. Cand se desfasoara concursul

8 martie, 2019 - 10:10 AM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asociatia Timisoara Capitala Culturala a Europei 2021 are nevoie de un director de Comunicare si de manageri de programe/manageri de teritoriu si anunta organizarea unui concurs pentru cei interesati.

Candidatii isi pot trimite CV-ul si o scrisoare de motivatie in romana si engleza, in care sa isi prezinte experienta profesionala relevanta pentru pozitia vizata, dar si felul in care pot contribui la Programul Cultural Timisoara 2021, in format electronic pe adresa de email: [email protected], specificand pozitia pentru care opteaza.

Termenul limita de primire a candidaturilor este 28 martie 2019, ora 18.00. Interviurile vor avea loc in perioada 3-5 aprilie 2019, iar cei selectati vor fi invitati sa ocupe posturile cat mai repede.

Toate detaliile legate de descrierea si atributiile posturilor le gasiti pe site-ul Asociatiei Timisoara 2021 – Capitală Europeana a Culturii AICI.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...