Noutati :

Se fac angajari in Primaria Timisoara! Ce se cauta?

16 iulie, 2016 - 09:18 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Municipalitatea face angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante. Concursul va fi organizat in 17 august de la ora 10.00.

Posturile vacante scoase la concurs sunt:

– inspector de specialitate gradul II la Serviciul CERC, se cer studii superioare de lunga durata in stiinte economice

– inspector de specialitate grandul IA la Serviciul CERC, se cer studii superioare si o vechime de 7 ani

– inspector de specialitate gradul IA la Serviciul CERC, se cer studii superioare in stiinte ingineresti si o vechime de 7 ani

– medic la Serviciul Crese, se cer studii superioare de Medicina Generala

Ce trebuie sa contina dosarul?

a) cerere de inscriere la concurs;
b) copia actului de identitate;
c) copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
d) copia carnetului de munca sau, dupa caz, o adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei;
e) cazierul judiciar;
f) adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;

Adeverinta care atesta starea de sanatate contine, in clar, numarul, data, numele emitentului si calitatea acestuia,in formatul standard stabilit de Ministerul Sanatatii Publice.
Copiile actelor se prezinta in copii legalizate sau insotite de documentele originale,care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs.
Documentul prevazut la lit.e) poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere.in acest caz,candidatul declarat admis la selectia dosarelor are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului cel târziu in 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor, sub sanctiunea neemiterii actului administrativ de numire.

Formularul de inscriere se pune la dispozitie candidatilor prin secretarul comisiei de concurs din cadrul autoritatii sau institutiei publice organizatoare a concursului.

Termenul de depunere al dosarului 29.07.2016 la sediul institutiei din Timisoara, B-dul C.D. Loga nr.l, Serviciul Resurse Umane – camera 8 (parter).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...