Noutati :

Se fac angajari in Politie, la Timisoara. Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. Ce se cauta

17 ianuarie, 2018 - 04:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Inspectoratul de Politie Judetean Timis organizeaza concurs, cu recrutare din sursa externa, pentru ocuparea a 5 posturi de ofiter, 6 posturi de agent de politie (printre care una prin reincadrare) si 3 posturi de personal contractual.

CITESTE SI: Politia de Frontiera Timis, verificata de conducerea Ministerului de Interne. Cine a ‘descins’ la Timisoara

Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), pana in 19 ianuarie, pentru urmatoarele posturi :

– un post de ofiter specialist III in cadrul Serviciului Logistic – specialitatea logistica, linia de munca administrarea patrimoniului imobiliar
– un post de ofiter specialist III in cadrul Serviciului Logistic – specialitatea logistica, linia de munca achizitii publice
– un post de ofiter principal I in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul de Investigare a Criminalitatii Economice din Mediul de Afaceri
– un post de ofiter specialist I in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul combaterea infractiunilor contra patrimoniului si grupari infractionale
– un post de ofiter specialist III (sociolog) in cadrul Biroului Analiza si Prevenirea Criminalitatii
– un post de agent II la Financiar – Compartimentul Contabilitate
– un post de agent III (analist programator ajutor) in cadrul Serviciului Resurse Umane
– un post de agent II in cadrul Serviciului Logistic – Compartimentul Marketing si Achizitii Publice
– un post de agent II in cadrul Serviciului Logistic – Compartimentul Intendenta
– un post de agent IV in cadrul Serviciului Logistica – Compartimentul Cazarmare
– un post agent pentru functia de ajutor sef de post in cadrul Sectiei 9 de Politie Rurala Jebel – Post de Politie Liebling, prin reincadrare ca politist.

Pana in 26 ianuarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), se depun dosarele de inscriere pentru urmatoarele posturi :

– doua posturi de personal contractual – muncitor calificat IV (mecanic auto) in cadrul Serviciului Logistica
– un post de personal contractual – operator controlor date I

Conditiile de participare la concurs, tematica, bibliografia, continutul dosarului sau alte informatii suplimentare pot fi obtinute, in zilele lucratoare, la numerele de telefon 0256.402.122 si 0256.402.123.
De asemenea, acestea pot fi consultate si la avizierul unitatii sau pe pagina tm.politiaromana.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...