Opinia Timisoarei

Se fac angajari in Politie, la Timisoara. Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. Ce se cauta

TIMISOARA. Inspectoratul de Politie Judetean Timis organizeaza concurs, cu recrutare din sursa externa, pentru ocuparea a 18 posruri vacante, de personal contractual.

CITESTE SI: Stadionul de tip lego, mai mic decat in planurile initiale, pregatit de licitatie la Timisoara

Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), pana in 16 noiembrie, doar in zilele lucratoare, pentru urmatoarele posturi :

– 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă;
– un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative;
– un post la Serviciul Rutier Timiș;
– 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;
– 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

Inscrierile se fac personal, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis – Serviciul Resurse Umane, din municipiul Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, pe baza de cerere, intre orele 10.00 – 14.00 in perioada 03.11.2021 – 16.11.2021, doar in zilele lucratoare.

Dosarul de inscriere trebuie sa fie complet, candidatii avand obligatia de a prezenta toate documentele solicitate, atat in copie cat si in original.

Informatii complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, conditiile de participare, documentele necesare si modalitatile de desfasurare a concursurilor se regasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, secțiunea Cariera – Posturi scoase la concurs, precum si la avizierul unitatii.

De asemenea, acestea pot fi consultate si la avizierul unitatii sau pe pagina tm.politiaromana.ro.

Exit mobile version