Se fac angajari in Politie, la Timisoara. Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. Ce se cauta

TIMISOARA. Inspectoratul de Politie Judetean Timis organizeaza concurs, cu recrutare din sursa externa, pentru ocuparea a 18 posruri vacante, de personal contractual.

CITESTE SI: Stadionul de tip lego, mai mic decat in planurile initiale, pregatit de licitatie la Timisoara

Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), pana in 16 noiembrie, doar in zilele lucratoare, pentru urmatoarele posturi :

– 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă;
– un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative;
– un post la Serviciul Rutier Timiș;
– 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;
– 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

Inscrierile se fac personal, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis – Serviciul Resurse Umane, din municipiul Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, pe baza de cerere, intre orele 10.00 – 14.00 in perioada 03.11.2021 – 16.11.2021, doar in zilele lucratoare.

Dosarul de inscriere trebuie sa fie complet, candidatii avand obligatia de a prezenta toate documentele solicitate, atat in copie cat si in original.

Informatii complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, conditiile de participare, documentele necesare si modalitatile de desfasurare a concursurilor se regasesc pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, secțiunea Cariera – Posturi scoase la concurs, precum si la avizierul unitatii.

De asemenea, acestea pot fi consultate si la avizierul unitatii sau pe pagina tm.politiaromana.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. meghi spune:

  Ca nu este nevoie de scoala se stia de ceva mai mult timp.

 2. Scîrbit de idioți! spune:

  Sper a măcar…graďinita e OBLIGATORIE!nu de alta dar sa știe sa deosebească rosu de galben,de verde sa nu zică TAMPITUL ca ai trecut pe ROSU SI pe tine te-a surprins schimbarea din VERDE în GALBEN în intersectie!!!

  • Dan spune:

   Posturile sunt de Personal Contractual Civil, nu polițiști, nu au de-a face cu nimic cu circulația, ordinea publică ori alte atribuții ale polițiștilor. Personalul contractual are alte atribuții și nici nu au salarii mari. Mai exact îngrijitor la secția de politie e femeia de serviciu.

 3. ghitza spune:

  eu as dori sa dau in GAT

 4. Paul spune:

  Doamne ferește…

 5. Jean spune:

  Dați-mi un singur motiv bun ca să îmi sacrific restul vieții pentru a o vâna pe mamaie cu pătrunjelul de la colț, și după să merg acasă să frec măciuca ce mare mascul am fost, însoțit de pipița polițistă.

  Bat în lemn, apară și ferește Doamne!

  • cornel spune:

   Uite un motiv bun: Sa stai in pensie stiind ca altii de varsta ta mai au 15 ani de munca. (dar nu este cazul aici, ca nu politisti angajeaza).

 6. fritz golanul spune:

  Eu zic sa o angajeze pe Ana Munteanu Pauker, aia de la USR ca si asa ii place sa faca descinderi.

 7. cody spune:

  Pai tocmai asta e conditia…sa nu ai prea multa scoala !! In schimb trebuie sa ai burta ….

 8. Alin spune:

  As vrea eu la rutiera

 9. grigore spune:

  era o vorba ,daca-ti place cartea te faci inginer ,doctor etc daca nu treci la munca ,la „saiba” ,iar daca nu-ti place nici munca ,nici cartea ….. fa-te militian (politist ,mai nou !)!