Se fac angajari in Politia de Frontiera Timisoara din sursa externa. Lista posturilor disponibile

Se organizeaza concurs pentru ocuparea mai multor posturi de agent in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara. Nu e nevoie decat de diploma de bacalaureat.

CITESTE SI: Momentul in care o cisterna se rastoarna intr-o curba, filmat. Video

Este vorba despre 48 locuri de munca in supravegherea si controlul trecerii frontierei.

AICI puteti consulta lista posturilor disponibile, dar si conditiile de inscriere la concurs.

Inscrierile se pot face si in zilele nelucratoare pana in data de 30 septembrie, la ora 14, online, la adresa [email protected].

Reprezentantii Politiei de Frontiera atrag atentia candidatilor sa evite inscrierea la alte concursuri organizate de institutie, la aceeasi data, intrucat testele scrise se vor desfasura concomitent.

Este interzisa inscrierea prin fax, prin posta, inclusiv posta militara sau orice alte mijloace decast prin e-mail la adresa indicata. Cererile transmise in alte moduri decat online nu vor fi luate in considerare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Stadion Rosu/Smart People/Târguri infecte ! spune:

  Cerere mare de ” servicii ” de frontera.
  Un ” wall ” ceva ceva as fie acolo ? BR

 2. Bauauau spune:

  Degeaba
  Poliția de frontieră tot nu face nimic pe frontieră.
  Vor fi mai mulți angajați degeaba , care vor face același lucru, adică nimic.
  Timișoara este plină de oameni intrați ilegal în țară , care nu fac nimic. Se obișnuiesc să primească bani fără să facă nimic. Ulterior, după prea mult timp liber de meditat , vor începe și acțiunile antisociale. Toți se vor întreba ulterior filozofic, unde am greșit?