Se fac angajari in Armata, la Timisoara. Unde te poti inscrie

TIMISOARA. O ampla operatiune de recrutare de personal a fost lansata la Timisoara de catre Centrul Militar Zonal Timis. Sunt cautati candidati pentru mai multe posturi de soldati si gradati profesionisti in activitate.

CITESTE SI: Rezervistii, inapoi la arme, la Timisoara. Aproape 3000 de oameni dusi la trageri cu pistolul mitraliera. Romanii, pregatiti de Armata sa-si apere tara. Video 

In total, in toata tara, sunt 4159 de locuri in unitatile militare din 34 de judete si municipiul Bucuresti, din care, pentru judetul Timis sunt disponibile 56 de locuri concentrate in Timisoara – 48 de locuri si Giarmata – 8 locuri.
Termenul limita de inscriere a candidatilor este 16 iunie.

Principalele criterii de recrutare sunt reprezentate de :
• Varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la data inceperii programului de instruire si cel mult 45 de ani impliniti la data finalizarii programului de instruire;
• Absolvirea cel putin a primilor doi ani de studiu din invatamantul secundar superior in conditiile prevazute de Legea educatiei nationale nr.1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru a ocupa un loc din cele disponibile candidatii vor sustine o serie de probe de selectie (evaluarea psihologica, evaluarea capacitatii motrice si examinarea medicala), urmand ca apoi acestia sa fie repartizati in fuctie de optiunile exprimate.

De asemenea, in continuare se fac inscrieri pentru invatamantul universitar si postliceal militar.
Pentru invatamantul universitar militar, pentru cele 225 de locuri disponibile pentru anul de invatamant 2023-2024, termenul limita de inscriere este data de 31 mai.
Se pot inscrie elevii claselor a XII-a precum si absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat, avand varsta de cel mult 26 de ani impliniti in cursul anului 2023 (24 de ani pentru optiunea ”aviaţie – piloti”).
Pentru invatamantul postliceal militar de formare a maistrilor militari si subofiterilor pentru cele 1460 de locuri (447 locuri pentru maistri militari si 1013 locuri pentru subofiteri) termenul limita pentru inscrierea candidatilor este 2 iunie.
Inscrierile se pot face pentru categoria soldat/gradat profesionist, doar la sediul Biroului informare – recrutare al Centrului Militar Zonal Timis, iar pentru invatamantul universitar si postliceal militar inscrierile se pot face prin accesarea platformei de inscriere online, de pe site-ul recrutaremapn.ro sau personal la sediul Biroului informare – recrutare al Centrului Militar Zonal Timis din Timisoara, Piata Libertatii nr. 7 luni, miercuri, joi, intre orele 08.00-16.00, si marti intre orele 10.00-18.00.
Informatii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0750715067 sau 0256293757.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Fritz presedinte spune:

  se fac inscrieri la sediul AUR , antrenam legionari noi .

 2. Fritz presedinte spune:

  se fac inscrieri la sediul USR , antrenam gay noi .

 3. Fritz presedinte spune:

  se fac inscrieri la sediul PSD , antrenam viitori posesori de pensie speciala noi .

 4. Fritz presedinte spune:

  se fac inscrieri la sediul PNL , antrenam cocalari analfabeti noi .