Se extinde una dintre cele mai mari clinici din Timisoara. Cum va arata noua constructie

TIMISOARA. Se fac primii pasi pentru modernizarea si extinderea uneia dintre cele mai mari clinici din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara.

CITESTE SI: De la plantat panselute la maturatul strazilor si golitul cosurilor de gunoi. Horticultura se va ocupa de curatenia stradala la Timisoara 

Este vorba despre Clinica de recuperare, medicina fizica si balneologie din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara, unde urmeaza sa fie construite doua etaje in plus fata de structura existenta, dar si sa fie reabilitata cladirea in intregime. Totul, pe bani europeni, daca Primaria va reusi sa castige un proiect, finantat prin Programul Operational Regional.

Construita in 1960, clinica se desfasoara pe o suprafata de putin peste 3.500 de metri patrati, din care suprafata construita ocupa peste 1.000 de metri patrati, in regim de inaltime demisol plus parter. Odata ce va fi modernizata, aceasta se va inalta cu alte doua nivele nou construite, astfel ca suprafata construita desfasurata va ajunge la aproape 3.000 de metri patrati.

In total, valoarea estimata a proiectului de extindere si modernizare a Clinicii de Balneologie, conform devizului general, se ridica la aproape 24 de milioane de lei.

Pentru ca toate acestea sa poata fi realizate, un prim pas este ca alesii locali sa aprobe, in urmatoarea sedinta de plen, documentatia tehnico-economica, indicatorii tehnico-economici-faza DALI si descrierea sumara a investitiei, toate acestea fiind obligatorii pentru a putea depune cererea de finantare prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...