Noutati :

Se deschide inca un santier in Timisoara. In ce cartier intervine Aquatim?

24 februarie, 2015 - 05:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Aquatim deschide un nou santier in Timisoara la inceputul lunii martie a acestui an. Este vorba despre lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe strada Intrarea Plantelor din Timisoara, pe o lungime de circa 300 m.

Lucrarile fac parte din Proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”, proiect cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Desi avizele primite de la Primarie permit inchiderea circulatiei rutiere pe toata strada si pe intreaga perioada de executie, Aquatim spune ca impreuna cu antreprenorul sa ia masurile necesare pentru a facilita accesul pietonal la imobilele din zona.

Acest lucru se va realiza prin montarea de podete/placi metalice in dreptul imobilelor direct afectate de santier.

Dupa reabilitarea retelelor subterane, in zona respectiva se vor reamenaja strazile.

Aquatim recomanda soferilor sa parcheze masinile pe strazile alaturate celor pe care se desfasoara lucrarile, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate, pe strazile in lucru.

Investitia este cofinantata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea totala a proiectului este de 509.635.639 de lei (118.871.000 Euro) din care 73,93% sunt fonduri nerambursabile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. In atentia domnului primar ! . Daca tot sparg si rup pomii cu utilajele de ce nu amenajeaza si parcari in zona? Inca nu e tarziu. Pe str. Harniciei au lasat dezastru si ar fi spatiu ptr amenajarea de parcari pe locurile cu noroi pe care le-au lasat muncitorii.