Se deschide inca un centru de vaccinare la Timisoara, in Complexul Studentesc. Va functiona intr-un camin

TIMISOARA. Odata cu explozia de cazuri de infectare cu COVID a crescut si numarul de vaccinari, astfel ca la Timisoara se mai deschide un centru de imunizare. Acesta va functiona in Complexul Studentesc, intr-o fosta agentie bancara.

CITESTE SI: Au ajuns la spitalul din Szeged in Terapie Intensiva cei 3 pacienti COVID intubati adusi cu un avion militar la Timisoara 

CJSU a adoptat o hotarare in baza careia s-a aprobat solicitarea Universitatii de Vest privind schimbarea temporara a destinatiei actuale a spatiului situat in Timisoara, Aleea Studentilor, Caminul C12, parter – in suprafata de 40 de mp, judetul Timis, din spatiu folosit ca agentie bancara, in spatiu destinat infiintarii unui centru de vaccinare impotriva COVID-19, incepand cu data de 18.10.2021„, transmit reprezentantii Prefecturii Timis.

Va reamintim, vineri, la Timisoara si in judet, au fost raportate putin peste 2.500 de vaccinuri administrate in ultimele 24 de ore. Dintre acestea, aproximativ 1000 au fost facute de oameni care abia acum s-au hotarat sa isi faca prima doza, alti aproximativ 500 si-au facut doza a doua, iar 1008 au primit doza booster.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...