Noutati :

Se deschide Consulatul onorific al Macedoniei la Timisoara

7 septembrie, 2017 - 09:11 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Anul 2021 va gasi Timisoara cu mai multe misiuni diplomatice. Una dintre acestea urmeaza sa fie deschisa vineri.

Consulatul Onorific al Macedoniei va fi inagurat in 8 septembrie, cand este sarbatorita si Ziua Nationala a Republicii Macedonia. Odata cu acest eveniment va fi numit si consulul onorific al acestei tari la Timisoara, Dupta Pavel Ernest.


La ceremoniile de la Timisoara si-a anuntat prezenta Ministrul Adjunct de Externe al Republicii Macedonia, Arta Toci, insotita de o delegatie a Ministerului de Externe, si Faton Bejta, insarcinat cu afaceri la Ambasada Republicii Macedonia la Bucuresti.


Calendarul de evenimente este unul aglomerat. Mai intai, la sediul Consiliului Judetean va avea loc o intalnire comuna cu reprezentanti ai Consiliilor Judetene, prefecturi si primarii din judetele aflate in jurisdictia Consulatului Onorific (Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj si Dolj).
Va urma apoi o intalnire cu conducerea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la sediul institutiei.

Ziua se va incheia cu un cocktail oferit de Consului Onorific al Republici Macedonia cu ocazia Zilei Independentei Republicii Macedonia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. pentru ce este nevoie de acest consulat stiindu-se modul cum suntem tratati cand trecem prin Macedonia?