Noutati :

Se deschid portile Academiei de Politie a Apei

21 mai, 2019 - 03:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Luna mai vine, dinspre noi, Vestra si Fundatia Aquademica, inedit si interesant, catre copiii dornici de aventura si joc inteligent, cu un nou proiect educativ.

Concret, se deschide calea spre Academia de Politie a Apei!

Vestra si Fundatia Aquademica ii provoaca pe toti cei interesati sa intre in lumea magica a Politistilor Apei, la Centrul experimental pentru copii, Aquapic, loc pe care foarte multi il cunosc deja prea bine si il indragesc.

Scopul concursului „Politistii apei”, din cadrul campaniei educationale „Academia de Politie a Apei” este de a constientiza copiii asupra importantei gestionarii resurselor de apa potabila si a de a ii educa in sensul consumului sustenabil si responsabil, cu respect fata de mediu. Practic, rolul este, acela de a-i invata pe copii cum sa fie vigilenti la pierderile de apa, in ce mod sa intervina in stoparea lor si cum sa deprinda notiuni serioase despre acest domeniu extrem de important din viata noastra.

Asadar, incepand cu luna mai, cei mici sunt asteptati la Academie, pentru a deveni cei mai buni detectivi ai apei!

Implicarea copiilor va fi rasplatita cu trei locuri intr-o tabara idilica, la Centrul Cai de Vis din zona Moldovei, in perioada iulie-august, unde se vor imprieteni cu cel mai inteligent prieten al omului si vor invata cum sa-l stapaneasca.

Regulamentul concursului se afla pe pagina de Facebook a Centrului Aquapic, respectiv a Fundatiei Aquademica.

La concurs pot participa elevi din clasele II –V (an scolar 2018/2019), care au fost prezenti la activitatea pregatitoare, in cadrul campaniei educationale „Academia de Politie a apei”, la Centrul experimental pentru copii Aquapic si care au returnat talonul de concurs completat organizatorilor concursului.

Calendar

21 mai – 31 mai, ora 12 AM: participarea la activitati, in cadrul Centrului Aquapic
3 iunie, ora 16: termenul limita pentru realizarea activitatii individuale si returnarea talonului de concurs, completat
4 iunie: tragerea la sorti si anunţarea caştigatorilor
5 iunie: acordarea premiilor

Inscrierea la concurs se face pe baza participarii la activitatile campaniei „Academia de Politie a Apei”, in cadrul Centrului experimental pentru copii Aquapic. Copiii pot participa numai in grupuri organizate (clasa, cerc de activitate extrascolar), insotite de cadre didactice. Participarea la activitate este confirmata de cadrul didactic insotitor, prin prezentarea unui tabel nominal cu participantii, semnat de acesta.

Contact: pentru detalii sau intrebari, organizatorii pot fi contactati de luni pana vineri, intre orele 8-15, la sediul Fundatiei Aquademica, str. Gh. Lazar nr. 11/A, Timisoara (cladirea Aquatim), telefon 0256 201 370, Birou Comunicare si prin e-mail, la adresa [email protected]



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...