Noutati :

Se decid CAMPIONII! Spectacol automobilistic de top la Timisoara cu super competitii!

21 octombrie, 2016 - 11:53 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Regal de automobilism si karting la Timisoara, in plin centrul orasului! ETAPA FINALA, a XI-a din Campionatul  de Automobilism Timis 2016, etapa a XI-a din Campionatul de Karting Timis 2016, Etapa a VI-a din Campionatul de DrifTim Show 2016, sub denumirea ‘GRAND PRIX TIMISOARA – CONSTRUCTIM 2016’, in organizarea Asociatiei AUTO CLUB RALLY TIMIS, in colaborare cu CONSTRUCTIM Timisoara, se desfasoara in 29 octombrie, in parcarea de la Finante din Piata 700, in Timisoara.

Aceasta ultima etapa se anunta deosebit de atractiva, se va da o batalie accerba pentru podiumurile de premiere ale claselor 1,2,3 si echipe la automobilism, in care vor concura nume de top – campionul Daniel Preunca, actualul campion european Marius Giurisici, actualul campion national Gilles Romain, un nume de referinta Alin Suta, campionii Florin Sburlea – Carmen Kraus, Sorin Mihoc, Marius Hudema, Sergiu Boncalo, Alin Linca, si cel declarat “cel mai bun tanar sportiv automobilist al anului 2016”  si care va obtine titlul de FAIR-PLAY al anului MIHAI PREUNCA, din cele mai cunoscute si titrate echipe timisene, SCHOKO BAROQUE-CONSTRUCTIM RACING TEAM si ACS DUMBRAVITA RALLY-TEAM.

Ne asteptam la  o surpriza de prezenta din parte multiplului campion Alexandru Borlovan. Show-ul maxim va fi completat de spectacolul de drift al renumitului Sergiu Tirla si al prietenilor lui.

De asemenea, micutii  sportivi, ca si inaltime, dar mari ca valoare, ai kartingului timisean isi vor disputa victoriile finale la clasele Pufo, Juniori si Supersport – multiplii campioni Nagy Victor,  Isabela Isac, campionii Eduardo Konig, Darius Suta si Antonio Taraban, viitorii campioni Nagy Alesia, Nagy Amalia, Denis Bacos, Antonio Scrob, la echipe ACS  DUMBRAVITA fiind singura echipa care a contat in acest campionat, cu un lot de ‘pitici de exceptie’.

Concursul va fi arbitrat de o brigada de 20 de arbitri din cel mai titrat colegiu de arbitri romanesc – Colegiul Timis.

Inclusiv locatia, in plin centru civic al municipiului Timisoara va face ca acest concurs sa se anunte ca o incheiere sportiva apoteotica a unui an competitional de senzatie.

Organizatorii, in colaborare cu proprietarul locatiei CONSTRUCTIM S.A. din Timisoara, vor face tot ceea ceva fi posibil pentru ca aceasta FINALA 2016 automobilistica timisana sa ramana un concurs de referinta in istoria automobilismului si kartingului timisean.

Detalii si informatii legate de aceasta competitie sportiva la tel.0723.512.927, zilnic intre orele 09.00-16.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...