Se da drumul la caldura in Timisoara! Vezi de cand deschide Colterm bransamentele!

TIMISOARA. Prognoza meteo nu se arata prea favorabila, asa ca reprezentantii societatii de termoficare au decis sa dea drumul la caldura. Asadar, timisorenii care mai au de facut lucrari la instalatiile interioare trebuie sa termine cat mai grabnic sau sa sune la Colterm.

Angajatii Colterm deschid toate bransamentele din sistemul de distributie a energiei termice, incepand de joi, 10 octombrie.

„Pentru evitarea producerii de inundatii, abonatii care nu si-au incheiat lucrarile la instalatiile interioare din imobil si care nu au posibilitatea izolarii din interior a instalatiilor, sunt rugati sa solicite la dispecerat sau la sediile de ateliere sau formatii sa nu le fie deschise bransamentele”, se arata intr-un comunicat emis de Colterm.

Potrivit celor de la societatea de termoficare, sezonul de incalzire a inceput oficial la 1 octombrie, data la care toate lucrarile la instalatiile interioare trebuiau deja incheiate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. AZI ESTE SAMBATA 13.OCTOMBRIE.CALORIFERELE SUNT TOT RECI.CAND SE DA DRUMU LA CALDURA???