Noutati :

Se da adunarea la Manyfest! Luni e ultima zi de inscrieri pentru fotografi si tineri regizori. Vezi programul festivalului!

12 august, 2011 - 02:50 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. O noua editie a Festivalului Artelor Vizuale – ManyFest are loc peste doua saptamani la Timisoara. Au loc ateliere foto si expozitii, precum si un festival de teatru in limba engleza pentru adolescenti.

Cea de-a cincea editie a festivalului contine sectiuni de scurt-metraj si fotografie, dar si o sectiune de grafica. Zeci de fotografi sau viitori regizori sunt asteptati sa se inscrie pana luni, 15 august, pe pagina de internet a festivalului. Sunt necesare doua lucrari, una pentru grafica si fotografie si alta pentru scurt-metraj, dupa tema „Identitate”: o usa deschisa, un cantec la pian, o poza intr-un sertar, un rand dintr-o carte, o pereche de pantofi.

Vor avea loc doua expozitii. Prima va fi inaugurata in 22 august, in cadrul festivitatii de deschidere a festivalului, si va cuprinde toate lucrarile alese in urma selectiei participantilor. Cea de-a doua expozitie va avea loc in 30 august, cu lucrarile finale ale participantilor, ce vor fi expuse impreuna cu cele mai bune lucrari din timpul festivalului. In plus, vor fi organizate ateliere de lucru distincte pentru cele trei sectiuni. Pe langa expozitiile din cadrul evenimentului, participantii isi vor putea vedea operele tiparite intr-un album, care va contine si un DVD cu scurt-metrajele realizate, ce va fi distribuit in mai multe locuri din Timisoara. Nu lipsesc nici premiile. Festivitatea de premiere are loc in 30 august, moment in care vor fi numiti castigatorii pe sectiuni.

Cea de-a cincea editie ManyFest are loc in perioada 22-31 august, iar in perioada 24-31 se va desfasura si o noua editie a Festivalului de teatru in limba engleza pentru adolescenti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...