Noutati :

Se colecteaza deseurile voluminoase in Timisoara si alte 26 de localitati din judet

10 mai, 2019 - 01:28 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza pana pe 26 iunie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase in Zona 1 – Timis – zona care include localitatile: Timisoara, Mosnita Noua, sandra, Iecea Mare, Remetea Mare, Bucovat, Ortisoara, Parta, Masloc, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou, Varias, Sanandrei, Sacalaz si Sag.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare mentionate in tabelele atasate deseurile voluminoase.

AICI puteti vedea programul de colectare si locurile in care trebuie depuse deseurile.

Deseurile voluminoase sunt mobilier, covoare, obiecte mari de folosinta indelungata altele decat deseurile din echipamente electrice si electronice precum :calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi, geamuri, tocuri de geamuri si sticla de geam, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc.

Nu se colecteaza in cadrul acestei campanii: deseuri municipale, biodegradabile; vegetale; periculoase; industriale (inclusiv cele rezultate din productie), constructii si demolari; echipamente electrice si electronice;  ambalaje.

Nu se colecteaza deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...