Noutati :

Se circula pe 3 benzi pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Timisoara. I se pun si ochi de pisica. Video

1 octombrie, 2017 - 12:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Surpriza pentru soferi in cursul diminetii de duminica la Timisoara. A fost deschisa traficului Aleea Ripensia la 3 benzi pe doua dintre tronsoanele sale.

CITESTE SI: Puternica cetate ce putea rivaliza cu Roma sau Babilonul si se inalta langa Timisoara dezvaluie noi secrete. Ce comori au gasit arheologii. Foto 

Strada a fost asfaltata in ultimele zile si a fost inaltata cu o palma, s-a largit la 3 benzi si s-a facut o banda pentru cei care vin pe Eroilor si se incadreaza catre podul Michelangelo.

S-a dat drumul circulației pe această extrem de importantă arteră de trafic a Timișoarei, lărgită la trei benzi plus o bandă de preselecție pentru viraj la stânga pe Eroilor. Noua configurație va contribui enorm la fluidizarea traficului pe axa sud-nord. Săptămâna viitoare se va face și marcajul și se vor monta ochii de pisică„, a anuntat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

DIN CICLUL "MAREA ASFALTARE 2017" -ALEEA FC RIPENSIA ÎN NOUA ÎNFĂȚIȘARE PE TREI BENZI! :))Începând de astăzi, de la ora 9.49, s-a dat drumul circulației pe această extrem de importantă arteră de trafic a Timișoarei, lărgită la trei benzi plus o bandă de preselecție pentru viraj la stânga pe Eroilor. Noua configurație va contribui enorm la fluidizarea traficului pe axa sud-nord. Săptămâna viitoare se va face și marcajul și se vor monta ochii de pisică. 1. Dați Share2a. Dacă apreciați, Dați Like.2b. Dacă nu apreciați, postați textul "Mare scofală! Mai bine mai scoteați din semafoare, că ați umplut orașul de ele!" :))

Posted by Nicolae Robu on 1 Octombrie 2017Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...