Se cauta voluntari la Timisoara! Cum poti ajuta la renovarea Spitalului Victor Babes

TIMISOARA. Vrei sa faci o fapta buna? Daca ai ceva timp liber la dispozitie si daca iti doresti sa dai o mana de ajutor, poti sa contribui la renovarea sectiei de Pediatrie de la Spitalul Victor Babes, de la Padurea Verde.

renovare sectie pediatrie (1)

Printre activitatile pe care voluntarii le vor face se numara scoaterea si spalarea gurilor de aerisire de la baie, pregatirea peretilor pentru zugraveala, montarea accesoriilor la baie si in camere, dar si tencuirea si gletuirea holului spitalului.

renovare sectie pediatrie (4)

„Este mult de munca, si voluntarii care lucreaza aici cu norma intreaga dau semne de oboseala. Puteti face diferenta si daca va alaturati cateva ore, orice implicare cat de mica, va schimba in bine infatisarea acestei sectii. Prin ajutorul vostru, veti contribui la alinarea suferintei celor mici care sunt si vor fi internati aici, veti crea un mediu sanatos, curat si placut. Nu conteaza ca puteti sta mult sau putin, ca este de dimineata sau seara, ca e luni sau sambata sau orice alta zi „, transmit voluntarii implicati in acest proiect.

renovare sectie pediatrie (3)

„Despre acest proiect s-a tot scris in presa, noi l-am inceput anul trecut. Suntem la jumatatea lui, avand deja bucataria si cateva saloane complet renovate. Pana in prezent s-au investit peste 50.000 de euro si urmeaza sa mai fie investiti inca 10.000, la care se adauga produse de mobilier si lustre provenite de la firme care au sarit sa ajute. Desi in jur de 100 de persoane s-au inscris, doar 30 de voluntari s-au implicat, deci avem nevoie in continuare de ajutor. Daca in fiecare zi am avea cate 10-15 voluntari, probabil am termina in 3 saptamani”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ioana Vartosu, fondatorul Asociatiei Scoala Mamei Junior.

renovare sectie pediatrie

Daca vreti sa va implicati in renovarea sectiei de Pediatrie, mai intai trebuie sa completati un formular, care se gaseste online.

Sursa foto: Facebook

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...