Opinia Timisoarei

Se cauta un constructor care sa extinda o scoala de elita din Timisoara cu 5 milioane de euro, bani europeni. A fost lansata licitatia

TIMISOARA. Primaria Timisoara cauta o firma de constructii care sa ridice doua noi corpuri de cladire la Scoala Generala 30 si a lansat licitatia.

CITESTE SI: Ce-ati zice de o cafea in Turnul de Apa din Iosefin? O bem in 2024, admiram Timisoara de sus dintr-un loc de belvedere si ne bucuram de expozitii. Se pregateste licitatia pentru reabilitarea castelului de apa. Foto 

Banii sunt asigurati deja, dupa ce contractul de finantare a fost iscalit inca din toamna anului trecut. Vorbim de aproape 5 milioane de euro care vin, in marea lor majoritate, prin Regio – POR, axa prioritara 10 ‘Imbunatatirea infrastructurii educationale’.

Valoarea estimata a contractului ‘Modernizare terase circulabile existente, montare termosistem pe fatade si extindere Scoala generala nr. 30 din Timisoara, corp A, B, C, cu 2 corpuri D si E in regim D+P+2E‘ este de 18775931 lei, fara TVA, adica aproape 5 milioane de euro cu TVA.

Cele doua cladiri care vor fi ridicate vor avea o suprafata de peste 3250 de metri patrati. Astfel, in corpul D vor fi organizate 6 noi sali de clasa, dar si spatiile functionale necesare, iar pentru corpul E vor fi amenajate 10 noi sali de clasa si spatii functionale.

In total, in cele doua noi corpuri de cladire vor putea invata nu mai putin de 540 de elevi.

Lucrarea ar trebui sa fie gata in 32 de luni.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 11 mai.

Exit mobile version