Noutati :

Se cauta un constructor care sa extinda o scoala de elita din Timisoara cu 5 milioane de euro, bani europeni. A fost lansata licitatia

8 aprilie, 2021 - 09:43 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
7

TIMISOARA. Primaria Timisoara cauta o firma de constructii care sa ridice doua noi corpuri de cladire la Scoala Generala 30 si a lansat licitatia.

CITESTE SI: Ce-ati zice de o cafea in Turnul de Apa din Iosefin? O bem in 2024, admiram Timisoara de sus dintr-un loc de belvedere si ne bucuram de expozitii. Se pregateste licitatia pentru reabilitarea castelului de apa. Foto 

Banii sunt asigurati deja, dupa ce contractul de finantare a fost iscalit inca din toamna anului trecut. Vorbim de aproape 5 milioane de euro care vin, in marea lor majoritate, prin Regio – POR, axa prioritara 10 ‘Imbunatatirea infrastructurii educationale’.

Valoarea estimata a contractului ‘Modernizare terase circulabile existente, montare termosistem pe fatade si extindere Scoala generala nr. 30 din Timisoara, corp A, B, C, cu 2 corpuri D si E in regim D+P+2E‘ este de 18775931 lei, fara TVA, adica aproape 5 milioane de euro cu TVA.

Cele doua cladiri care vor fi ridicate vor avea o suprafata de peste 3250 de metri patrati. Astfel, in corpul D vor fi organizate 6 noi sali de clasa, dar si spatiile functionale necesare, iar pentru corpul E vor fi amenajate 10 noi sali de clasa si spatii functionale.

In total, in cele doua noi corpuri de cladire vor putea invata nu mai putin de 540 de elevi.

Lucrarea ar trebui sa fie gata in 32 de luni.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 11 mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. 16 sali de clasa cu 5 milioane de euro?
  Nu iese mai ieftin sa dam cate o vila fiecarui elev?

  • Nu imi este foarte clar ce calcul ai facut, dar probabil ar trebui sa mai treci si tu inca o data prin acea scoala ca sa inveti tabla inmultirii.
   Cu 5.000.000 euro vor fi create 540 locuri noi pt elevi in scoala deci avem un cost/elev de 9250 euro.
   Iar acel loc nu va fi folost pentru un singur elev, il vor folosi multe generatii de elevi de acum inainte. Deci daca scoala asta va mai sta in picioare 30 de ani atunci costul per elev este doar 300 euro.
   Te rog sa iti construiesti tu o vila cu 300 euro.

 2. Fiinca e epuizant to back off ” shadows ” for 🙁 … well a farwell intr-o nota optimistă for kids:
  Business.insider.com / STRATOSFER
  US highest paying jobs / interactive map (bagi a tholar dar merita, cui ii pasa !) STILL forbide my own both doctor & law (bad karma).
  Make no mistake, restul suntem cam păduchi in cautarea unui loc supt soare, dar nu toți putem fi brilianti 🙂
  I guess …

 3. Felicitari vechii administratii pentru atragerea acestor fonduri si pentru proiect. Felicitari Robu si Dan Diaconu!

  • Gata-gata sa ma duc pe Google Maps sa vad unde e Scoala Gimnaziala (nu se mai zice Generala) nr. 30. Multumesc ca m-ai luminat, daca zici investitie planificata de Robu inseamna automat ca e in Soarelui. Nu zic ca investitia e rea, sunt 2000 de elevi aici, dar mai sunt si alte prioritati in invatamantul timisorean. Scoala asta avea oricum si bazin de inot, de pe vremea lui Ciuhandu.
   La cheltuieli pentru aceasta scoala adaugati si salariile umflate platite pentru „derulare fonduri europene”, in special lui Robert Kristof, care a primit in plus 3000 lei/luna pentru mai bine de doi ani pentru acesta munca extenuanta, desfasurata, evident, in timpul celor 8 ore de program normal.

 4. Tu nu esti Itist. Esti doar un pupink’rist

 5. femeia care conduce aceasta scoala este o ingamfata si o incompetenta,pt ea va fi o f buna treaba ,mai face si ea un leu cinstit…….