Noutati :

Se cauta oameni cu idei inovatoare, prietenoase cu mediul. Incepe competitia internationala ClimateLaunchpad 2021

19 martie, 2021 - 11:46 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In calitate de partener oficial in Romania al Programului EIT Climate-KIC, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita potentialii candidati sa aplice cu idei inovatoare pentru un loc in marea finala a competitiei globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competitie de idei inovatoare “prietenoase cu mediul”.

Misiunea competitiei este aceea de a dezvolta potentialul de tehnologii si solutii inovatoare si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice.

ClimateLaunchpad este un program european de pre-accelerare pentru idei inovatoare “prietenoase cu mediul”, cu o componenta de antreprenoriat, conceput pentru a sustine inovatiile care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv sustinut de lectori internationali, in cadrul caruia vor avea posibilitatea de a-si valida ideea, vor urma cursuri de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.), networking. Vor fi organizate, in mediul virtual, competitii nationale, finale regionale si Marea Finala Globala, unde ideile vor fi evaluate de catre un juriu international format din experti in domeniu, oferind echipelor vizibilitate in fata viitorilor clienti si potentialilor investitori.

Aplicatia este deschisa, iar termenul limita de inregistrare este 30 aprilie 2021.
Detalii despre posibilitatea de acces la program si inscrieri: www.climatelaunchpad.org

***
Infomatii suplimentare la telefon 0721 896 961, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC Romania / CCIAT.

EIT Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa destinat prevenirii schimbarilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizatii academice de renume si institutii ale sectorului public. EIT Climate KIC a fost creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...