Noutati :

Se asteapta cozi. Anuntul celor de la Pasapoarte la Timisoara

29 martie, 2018 - 10:59 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Avand in vedere ca se apropie perioada estivala, pentru a evita aglomeratia de la ghiseele de preluare cereri pentru eliberarea documentelor de calatorie, Serviciul face apel la persoanele care doresc sa solicite astfel de documente sa se prezinte din timp la sediul serviciului nostru din Complexul Comercial Iulius Mall, str. Demetriade, nr. 1, la etajul 1 (langa Media Galaxy), cu urmatoarele precizari:

Programul de lucru este urmatorul:

– Timisoara: luni, marti, joi si vineri intre 08:30 – 16:30, iar miercuri intre 08:30 – 18:30;
– la punctele de lucru mobile: Lugoj – joi, o data la 2 saptamani, 10:00-14:00; Sannicolau Mare – marti, o data la 2 saptamani, 10:00-14:00, Jimbolia si Deta – marti, o data la 4 saptamani, 10:00-14:00, cu precizarea ca in perioada 01.06-31.08.2018 va functiona doar punctul de lucru mobil Lugoj.

Cetatenii se pot programa on-line pe site-ul www.epasapoarte.ro, accesand judetul Timis, iar la sediul serviciului se efectueaza programari, in baza prezentarii dovezii achitarii taxei aferente, pentru ziua in curs sau pentru zilele urmatoare.

Cetatenii sunt rugati sa ia considerare schimbarile legislative ce se preconizeaza a intra in vigoare de anul acesta, si anume: pasapoartele temporare vor fi eliberate in termen de cel mult 3 zile doar in situatii obiective in care, din motive de sanatate, familiale sau profesionale, este necesara si urgenta prezenta persoanei pe teritoriul altui stat si nu exista timpul necesar pentru emiterea pasaportului simplu electronic (fiind necesara prezentarea documentelor care determina necesitatea si urgenta deplasarii persoanei in strainatate), ramanand valabile si celelalte situatii prevazute de lege in prezent (calatoria in state aflate in stare de beligeranta, cand pasaportul a fost depus pentru obtinerea unor vize si cand in pasaport nu mai exista file disponibile pentru aplicarea vizelor).
In celelalte situatii pasaportul simplu temporar va fi eliberat in termen de 14 zile calendaristice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...