Se amana inchiderea circulatiei pe Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la Directia de Drumuri si Poduri Timisoara. Un segment important din Autostrada Vestului, programat sa fie inchis traficului inca din 10 septembrie, va mai ramane deschis circulatiei pentru o vreme.

CITESTE SI: Imagini spectaculose de pe Autostrada Liliecilor, Lotul 4 Lugoj – Deva. Cat mai este de lucru si cand vom patrunde cu masina pe soseaua de mare viteza. Foto si video 

Potrivit DRDP Timisoara, avand in vedere faptul ca nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizarii racordului intre Soimus si Simeria si pentru a nu tine inchis inutil un sector de autostrada, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea masurii de inchidere efectiva a circulatiei sa fie luata in momentul in care vor incepe lucrarile de realizare a conexiunii intre sectorul de autostrada Deva – Orastie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva (in executie).

In urma discutiilor dintre cele doua parti, constructorul a confirmat ca poate desfasura sub trafic anumite lucrari premergatoare si ca nu este necesar sa se inchida circulatia prematur, desi exista o aprobare in acest sens cu data de 10 septembrie. Avand in vedere situatia, s-a luat decizia ca masura inchiderii efective a circulatiei sa fie amanata pana pe data de 8 octombrie, moment in care vor incepe lucrarile propriuzise pentru racordarea celor doua sectoare de drum.

Antreprenorul a dat asigurari ca va lua toate masurile pentru a eficientiza intetventia necesara realizarii racordului si estimeaza ca va finaliza lucrarile in data de 15 noiembrie 2018.

Circulatia rutiera va fi inchisa pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins intre nodul rutier Soimus si nodul rutier Simeria, traficul urmand sa se desfasoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...