Opinia Timisoarei

Scumpirea biletelor pentru calatoriile cu tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul la Timisoara, aprobata. Vom avea un abonament nou, pe un an, pe toate liniile STPT

TIMISOARA. A aprobat cererea STPT de scumpire a biletelor de calatorie cu mijloacele de transport din Timisoara, de la 1 ianuarie 2022.

Dupa ce ani la randul pretul abonamentelor si tichetelor a ramas neschimbat, saptamana trecuta reprezentantii Societatii de Transport Public au solicitat ierarhic SMTT cresterea lor, tinand seama de scumpirea utilitatilor, a materialelor si pieselor de schimb, a asigurarilor RCA si a cheltuielilor cu salariile. Marti, aceasta a fost aprobata de catre Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Societatea Metropolitana de Transport Timisoara.

Mai mult, doua tipuri de abonamente vor fi desfiintate si va fi introdus unul nou.

CITESTE SI: Vanzatorii de bete de Sfantul Nicolae trebuie sa aiba Certificat Verde COVID, la Timisoara. Locurile din care se vor putea cumpara nuieluse anul asta

Astfel, urmeaza sa fie eliminat abonamentul pe 7 zile, respectiv cel pe doua linii, deoarece nu multi calatori erau interesati de ele.

Urmeaza insa sa fie pus in vanzare abonamentul general anual, care va costa 1100 de lei si cu care timisorenii vor avea acces pe toate liniile si cu orice mijloace de transport isi doresc, fara limita de calatorii.

In cazul biletelor, unul simplu, care acum costa 2,5 lei, va costa 4 lei, iar un abonament general pe o luna 130 de lei.

Noile tarife urmeaza sa intre in vigoare de la 1 ianuarie anul viitor.

Iata lista completa a noilor preturi pentru calatoriile cu STPT in Timisoara!

− Bilet unic (valabil 60 minute, pe toate mijloacele de transport public) – 4 lei;
− Legitimații de 1 zi (valabile pentru toate mijloacele de transport public) – 15 lei;
− Abonament 1 linie pentru 30 zile – 100 lei;
− Abonament 1 linie expres pentru 30 zile – 115 lei;
− Abonament general 30 zile – 130 lei;
− Abonament general agent economic nominalizat (valabil pentru o perioada de 30 de zile)-
200 lei;
− Abonament general agent economic nenominalizat (valabil pentru o perioada de 30 de zile)
– 250 lei;
− Abonament general anual – 1.100 lei.

 

Exit mobile version