Sculptorul Calarasanu, singur in Palatul Baroc

Dupa 32 de ani de cand nu a mai avut expozitii proprii la Timisoara, sculptorul timisorean Stefan Calarasanu se intoarce la Palatul Baroc cu peste 60 de lucrari de arta. Calarasanu a participat, anul trecut, la doua evenimente organizate de Muzeul de Arta: Tabara de sculptura "La Castel" si expozitia "De la Castel la Muzeu". Atunci a expus alaturi de alte nume grele ale artei contemporane romanesti - Maxim Dumitras, Gheorghe Zarnescu, Ilarion Voinea si Aurel Vlad, dar expozitia din luna noiembrie a.c. este una personala. Intre 5 noiembrie si 30 noiembrie 2010, vizitatorii Muzeului de Arta vor putea admira, in spatiul de la parterul Palatului Baroc, peste 60 de lucrari semnate Stefan Calarasanu, alaturi de sculpturile in lemn si bronz fiind expuse desene si reliefuri. Vernisajul va avea loc vineri, 5 noiembrie a.c., la ora 18, la Palatul Baroc, din Piata Unirii. Expozitia va fi deschisa pana in data de 30 noeimbrie si poate fi vizitata zilnic intre orele 10-18 (lunea inchis).

Dupa 32 de ani de cand nu a mai avut expozitii proprii la Timisoara, sculptorul timisorean Stefan Calarasanu se intoarce la Palatul Baroc cu peste 60 de lucrari de arta. Calarasanu a participat, anul trecut, la doua evenimente organizate de Muzeul de Arta: Tabara de sculptura „La Castel” si expozitia „De la Castel la Muzeu”.

Atunci a expus alaturi de alte nume grele ale artei contemporane romanesti – Maxim Dumitras, Gheorghe Zarnescu, Ilarion Voinea si Aurel Vlad, dar expozitia din luna noiembrie a.c. este una personala. Intre 5 noiembrie si 30 noiembrie 2010, vizitatorii Muzeului de Arta vor putea admira, in spatiul de la parterul Palatului Baroc, peste 60 de lucrari semnate Stefan Calarasanu, alaturi de sculpturile in lemn si bronz fiind expuse desene si reliefuri.

Vernisajul va avea loc vineri, 5 noiembrie a.c., la ora 18, la Palatul Baroc, din Piata Unirii. Expozitia va fi deschisa pana in data de 30 noeimbrie si poate fi vizitata zilnic intre orele 10-18 (lunea inchis).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...