Noutati :

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA CETATENILOR JUDETULUI TIMIS (P)

2 septembrie, 2020 - 10:06 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ELECTORAL
5

Dragi bănățeni,

Pe 27 septembrie suntem chemați la urne pentru a decide cine va conduce destinele orașelor și comunelor din județul nostru în următorii patru ani. Tot atunci, vom da și votul pentru președintele Consiliului Județean Timiș. Este un vot cu adevărat însemnat, pentru că cel care se va afla la conducerea uneia dintre cele mai importante instituții din județ trebuie să știe să atragă fonduri europene, trebuie să cunoască problemele noastre, ale tuturor, trebuie să țină cont de ceea ce îi cerem noi, de nevoile noastre. Viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș trebuie să știe la ce uși să bată la Bruxelles și București pentru a aduce banii necesari dezvoltării județului.

Cu toții ne dorim să ne putem mândri cu județul nostru, să le arătăm vecinilor că Timișul este un județ european. Dar, pentru asta, trebuie să mergem la urne și să îl alegem pe cel care ne poate aduce banii europeni în Timiș.

Noi, primarii GRAL (Grupul de Reformă în Administrația locală) am ales să îl susținem pe liberalul ALIN NICA pentru președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIȘ.

ALIN  NICA, colegul nostru de la PNL, este primarul comunei Dudeștii Noi de 16 ani. Chiar dacă este printre cei mai tineri primari din Timiș, cu toții am avut de învățat de la el, îndeosebi din experiența lui europeană. Și asta pentru că Alin Nica este de 15 ani membru al Comitetului European al Regiunilor, una dintre cele mai importante instituții europene, și, în același timp, este și expert al Comisiei Europene în organismul care desemnează capitalele culturale europene. L-am văzut lucrând în Asociația Comunelor din România, unde e președinte de comisie, iar activitatea sa în Grupul de Reformă în Administrația Locală (GRAL Timiș), din care facem parte semnatarii acestei scrisori, ne-a dovedit că este un adevărat lider, un om care știe să asculte, dar și să se facă ascultat.

Noi, primarii care dorim o reformă reală în administrație, i-am acordat lui Alin Nica încrederea noastră. Avem convingerea că este cel care ne va asculta păsurile și știm că, spre deosebire de cei care au condus județul în ultimii 8 ani, Alin Nica, după ce va ajunge președintele Consiliului Județean Timiș, va reveni în fiecare comună și oraș pentru a rămâne conectat la nevoile noastre, așa cum a făcut-o și în ultimele săptămâni, când s-a întâlnit cu noi, cu consilierii noștri, cu oamenii din comunele pe care le conducem.

Proiectele celui pe care noi, primarii, îl considerăm ca fiind cel mai potrivit președinte al Consiliului Județean Timiș au fost gândite în urma consultării cu fiecare dintre noi. Practic, ele reprezintă nevoile fiecărei comunități în parte. Nu sunt proiecte stabilite haotic, într-un birou și care nu au niciun viitor.

Împreună cu Alin Nica, ca președinte al Consiliului Județean Timiș vom reuși, cu siguranță, să aducem nu doar bani europeni în localitățile noastre ci și să realizam acea reformă în administrația locala. Pentru că împreună, suntem puternici și ne putem face auziți.

Noi avem încredere în Alin Nica și știm că astfel Timișul poate să ajungă la nivel european.

Comandat de PNL Timis, publicat de RIPENSIS MEDIA TRUST SRL, cod mandatar 21200012.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dupa experienta trista cu cetateanul Robu,pe unde calca iarba nu mai creste, nu mai ma intereseaza deghizatii in liberali.

  2. Asa cum un șef de stat își MUSCA LIMBA si numește șefii de servicii din partide diferite (sah ul e bun in democratie – este grup vesel de triste lăsate de capul lor pînă o fost prea târziu 🙂 si bănățenii DESTEPTI stiu ca CORBU & MOBRA sunt tandemul pentru progresul zonei noastre !
    Apoi CRAINA & VICIU samd – apv stii spun planificare strategică, show ul e pâinea presei dar cam atit …

  3. De la Sandra primarul Savu l. a scris cu litere aproape ca sant indiscifrabile caci mai mici nu se puteau, ca daca il simte prietenul Robu i s-a taiat postu fiului si a fiicei precum i se desfiinteaza arteziana care i-a facut-o Robu -fiind singura realizare a lui de cand este primar la Sandra si-i asta impins de la spate de confrateleRobu dupa ce a mancat la mai multe ospeta la Sandra.

  4. CINE DRAC VA MAI CREDE ?? ATI JEFUIT ROMANIA ! ATI INDATORAT COPII COPIILOR NOSTRI SI NU RESPECTATI LEGILE ACESTE I TARI !! ATUNCI DE CE MA I CERETI CETATENILOR VOTU ! EU UNUL NU IL DAU !

  5. Dacă numele dn-lui Nica nu ar fi asociat cu cel al jefuitorului de Popoviciu poate că ar primi votul meu și a multor alți cetățeni cinstiți….dar din păcate nici Timișul nu face excepție restului țării și tot ce este bun tre’ să dispară