Noutati :

Scoli din Timis care au castigat concursul Cu viata mea apar viata. Vezi ce alte judete au concurat si cum s-au clasat!

11 iunie, 2015 - 01:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Elevi de la mai multe scoli din Timis, dar si din judetele invecinate, Arad si Caras Severin au participat la faza interjudeteana a concursului Cu viata mea apar viata, organizat de ISJ Timis in colaborare cu ISU ”Banat”.

Elevii au avut de parcurs mai multe probe de concurs, printre care rezolvarea unui chestionar cu 15 intrebari de protectie civila. De asemenea au mai avut de parcurs doua probe practice, printre care transportul asistat al unui accidentat asezat pe targa, pe o distanta de 50 de metri si deplasarea cu masca pe fata, intr-un raion cu obstacole, contaminat.

Concursul s-a adresat ciclurilor primar si gimnazial, iar clasamentul a fost urmatorul: Scoala gimnaziala nr 19, Timisoara, jud. Timis, locul II- Scoala gimnaziala din comuna Tarnova, jud. Caras Severin, locul III- Scoala gimnaziala ”Andrei Saguna”, comuna Zimandu Nou, jud. Arad; iar la ciclul liceal locul I a fost ocupat de Liceul Teoretic ”Traian Vuia”, Faget, jud. Timis, locul II de Liceul Tehnologic din orasul Santana, jud. Arad iar locul III de catre Liceul Teoretic ”Mihai Novac”, Oravita, jud. Caras Severin.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...