SCOATE-TI PRIETENII LA BERE! CURTEA BERARILOR SI OPINIATIMISOAREI.RO FAC CINSTE CU MASA!

Ce poate fi mai distractiv decat sa-ti iei 3 prieteni dragi si sa petreci cateva ore grozave la o bere proaspata langa niste bucate traditionale bine rumenite, de-ti ploua-n gura?

TU adu-ti amicii, NOI dam masa!

Daca te-am convins, INSCRIE-TE in concursul organizat de  Curtea Berarilor Timisoreana si www.opiniatimisoarei.ro!

CE TREBUIE SA FACI?

Sa dai LIKE la pagina noastra de Facebook si apoi sa urmaresti stirile de pe www.opiniatimisoarei.ro!

Din 15 octombrie, in fiecare saptamana, de luni pana vineri,  vom strecura in articole UN COD AL SAPTAMANII, pe care va trebui sa-l identifici, apoi sa trimiti un mail pe adresa [email protected], in care sa ni-l comunici, alaturi de datele tale de identificare, cu mentiunea: Pentru concursul Scoate-ti prietenii la bere!.

Apoi, duminica, la Curtea Berarilor are loc tragerea la sorti a castigatorilor: cate 2 pentru fiecare saptamana. Cei care vor iesi invingatori vor putea sa-si adune 3 prieteni si sa vina la distractie in saptamana  urmatoare, martea sau joia, intre orele 12.00 si 18.00!

Oricine este binevenit sa asiste la tragerea la sorti care va avea loc  duminica la Curtea Berarilor de pe strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7, de la ora 16.00.  Oricum, numele castigatorilor vor aparea si pe site-ul  opiniatimisoarei.ro.
Obligatoriu la finalul mailului sa lasi toate datele de contact: nume, prenume, CNP si numar de telefon, pentru ca noi sa putem sa anuntam castigatorul.

Premiul acordat este o roata de bere Timisoreana si un platou doldora de mici savurosi pentru 4 persoane.

VEZI MAI JOS REGULAMENTUL DE CONCURS!

Opiniatimisoarei.ro si Curtea Berarilor Timisoreana iti ureaza succes si te asteapta in cel mai gustos concurs al toamnei! Mult Noroc!

______________________

REGULAMENTUL DE CONCURS

La acest concurs poate participa orice persoana cu varsta de peste 18 ani (inclusiv).

Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Nu au voie sa participe la acest concurs copiii angajatilor si ai rudelor de gradul intai ai acestora care lucreaza la www.opiniatimisoarei.ro (SC Ripensis Media Trust SRL din Timisoara) si nici ai celor care lucreaza in cadrul SC Curtea Berii SRL.

MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul organizat de www.opiniatimisoarei.ro (SC Ripensis Media Trust SRL din Timisoara) si Curtea Berrii SRL se desfasoara pe parcursul mai multor saptamani, incepand cu data de 15 octombrie.
La inceputul fiecarei saptamani se da startul. In articolele aparute pe www.opiniatimisoarei.ro se va insera un COD AL SAPTAMANII format din 3 cifre,  care va aparea bine evidentiat si intre paranteze.

Participantul la concurs trebuie sa-l gaseasca, iar apoi sa-l noteze intr-un email pe care sa-l trimita pe adresa [email protected], alaturi de datele sale de identificare.

Castigatorii nu au voie sa mai participe la concurs vreme de o luna de la data castigarii premiului.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii, cate 2 in fiecare saptamana, vor fi desemnati prin tragerea la sorti a unor bilete pe care vor fi notate numele participantilor.
Tragerea la sorti va avea loc duminica, de la ora 16 la Curtea Berarilor, pe strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7.

Concurentii au dreptul sa participe cu un singur email in competitie. Iar, in mailul pe care il trimit la redactia opiniatimisoarei.ro, este obligatoriu sa se mentioneze numele, prenumele, Codul Numeric Personal si numarul de telefon, strict pentru identificare. Datele nu vor fi facute publice, cu exceptia numelui castigatorului,  care va fi publicat.

PREMIUL

Concursul are 2 premii in fiecare saptamana constand in cate o masa pentru 4 persoane, compusa dintr-o roata de bere si un platou urias cu mici. Bunatatile vor putea fi servite de catre castigatori, insotiti de 3 prieteni, in zilele de marti sau joi, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor din Timisoara.

DISPOZITII FINALE

Cei interesati sa participe la concurs sunt de acord cu prezentul Regulament.
Numele castigatorilor vor aparea si pe pagina de internet a www.opiniatimisoarei.ro, in fiecare saptamana.
Concursul este unul perfect transparent, iar rezultatele pot fi consultate in orice moment pe pagina de Facebook a Opiniei Timisoarei sau pe site-ul www.opiniatimisoarei.ro.

Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Multumesc OpiniaTimisoarei … super apetisant festinul! 🙂

 2. Am fost aseara la Curtea Berarilor si am avut parte de o experienta extrem de neplacuta.
  Ne-a servit o domnisoara care:
  – incerca sa ne ia comanda fara meniu (in contextul in care 5 prieteni de la masa nu au mai fost acolo niciodata)
  – ne-a adus micii tarziu si calduti spre reci si ne-a pus farfuria cu ei direct pe masa (fara suportul de hartie)

  – am rugat-o de 3 ori sa ne aduca niste servetele si intr-un final am mers sa imi iau singur de la bar. Nu imi era greu, dar asemenea gesturi ma indeamna sa mananc si sa beau acasa.

  – mai veneau prieteni pe parcurs la masa pe care domnisoara ospatar nu ii baga in seama decat daca era chemata insistent

  – singurele lucruri facute prompt de ea au fost nota de plata si incasarea banilor.

  – Barmanul suplimea subtil halbele de bere cu ceva bere/spuma scoasa mai inainte din dozator. Eu as putea sa-i inteleg dorinta de a nu avea pierderi, dar ca si client nu imi doresc in halba mea bere calda si trezita peste cea rece pe care mi-o pune in halba pe loc.

  In concluzie, desi mergeam des pe acolo, aseara a fost ultima data. Pacat de mancare ca era buna.

 3. Din pacate nu merge e-mailul :[email protected]
  prin urmare nu ma pot inscrie 🙁

 4. Am castigat, am fost… am intarziat, insa… nimeni nu m-a legitimat . De fapt, nu pe mine, ci pe prietenii mei, care au ajuns cu 30 de minute inaintea mea, au spus despre ce e vorba si s-au pus la masa. A venit comanda, eu inca nu am fost acolo… Acuma ma intreb, daca cineva ar fi recurs la o astfel de metoda de frauda, de a-si revendica un premiu prin simpla prezenta si numele castigatorului (care e public), ce s-ar fi intamplat!!?? :))) As fi vrut sa revin sa le spun: buna, sunt castigatoarea, astept comanda. Si ei sa spuna: (angajatii C.B.) Oh, nu sunteti castigatoarea, castigatoru si cei 3 prieteni tocmai au plecat.. :))))