Noutati :

Scoala Generala nr. 12 din Timisoara a castigat prima editie a Cupei „Druckeria”! Vezi ce zice Srgian Luchin despre cupa!

8 mai, 2011 - 06:29 PM
Autor: Dan Dutu      
Categorie: SPORT
2

Turneul pentru copii de clasele V – VIII organizat de Asociatia Suporterilor Timisoreni „Druckeria” a fost un real succes. Castigatorii au fost premiati de Costel Pantilimon, Srgian Luchin si Dorin Goga.

Competitia a atras interesul tinerilor jucatori si al antrenorilor, iar la start s-au aliniat nu mai putin de 17 echipe: Scoala Generala 1, Scoala Generala 11, Scoala Generala 12, Scoala Generala 21 si Liceul J. L. Calderon din Timisoara, iar din judet au venit reprezentanti ai scolilor din Giroc, Banloc, Recas, Ionel, Topolovatu Mare, Sacalaz, Masloc, Tormac, Peciu Nou, Fibis, Jamu Mare si Ciacova.

După doua zile cu meciuri incinse, goluri spectaculoase, dueluri tari si chiar decizii de arbitraj contestate, turneul a fost castigat de echipa Scolii Generale nr. 12, care a invins cu 3-1 in finala selectionata Liceului Teoretic din Peciu Nou. In finala mica, echipa scolii generale din Banloc a invins echipa Scolii Generale nr. 21 din Timisoara abia dupa loviturile de departajare, cu 2-1, in timpul regulamentar scorul fiind egal, 2-2.

Au fost oferite si mentiuni speciale, cum ar fi portarul turneului – Codrut Baciu (Sc. Gen. nr. 21), cel mai tehnic jucator – Alin Cadariu (Sc. Gen. nr. 12), iar golgeterul turneului a fost Florin Natanticu (Sc. Gen. Banloc).

Echipele de top au primit cupe, medalii si alte premii cu insemnele Politehnicii Timisoara, fiind premiati chiar de trei jucatori ai echipei alb-violete, Pantilimon, Luchin si Goga. In plus, fiecare membru al echipei castigatoare a primit cate un Policard pentru sezonul urmator al Ligii 1.

Srgian Luchin despre Cupa Druckeria: „Asa am inceput si noi fotbalul, e o initiativa buna”

Fundasul Politehnicii Timisoara a asistat din tribuna la finala primei editii a Cupei „Druckeria”, alaturi de colegii sai Costel Pantilimon si Dorin Goga, declarandu-se impresionat de pasiunea copiilor pentru fotbal.

Citeste declaratiile acestuia pe www.fortaviola.ro!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. pacat ca nu isi pun la punct tiganii din clasele 1-4–cred ca asta este scoala tiganilor..copii romani fiind minoritari- scoala cu antecedente, cu batai in clase, in fata scolii, certuri intre parinti—-scoli ca asta trebuie efeciv inschise

  2. da se pare ca au loc ocnflicte stradale intre elevi la scoala atsa- chiar in fata scolii- iar directiunea nu se baga-ca vezi doamne nu ar fi in incinta scolii. ci in afara scolii-deci in fata scolii poti sa te omori daca vrei, dar nu in scoala- vai de capul lor