Noutati :

Scoala de vara pentru copii, la Smartfit

10 iunie, 2021 - 06:01 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Smartfit, cel mai important lanț de centre de fitness, health & wellness din vestul țării, a conceput programul Smartfit Summer School ca o alternativă de petrecere eficientă a verii pentru juniorii dornici de mișcare și activități interesante.

Programul începe în 28 iunie și se adresează copiilor cu vârsta peste 6 ani.

În cadrul acestuia, juniorii vor participa la diverse activități sportive, educative și distractive, atât în aer liber, cât și în cadrul centrului de fitness, menite să le facă vara mai activă și mai distractivă. Toate acestea se vor desfășura într-un mediu relaxant și prietenos, departe de online și tehnologie, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Activitățile vor avea caracter educativ și vor fi coordonate de către personal calificat -antrenori acreditați de ANPC și Ministerul Educației.

Pachetele se achiziționează săptămânal și includ inclusiv o masă și o gustare pe zi, iar costul unui pachet săptămânal este de 390 lei.

Înscrierile se fac la recepția Smartfit Studio 2 din Calea Buziașului.

Smartfit s-a implicat întotdeauna în comunitatea locală și de-a lungul celor 10 ani de când a apărut pe piața fitness din România, a conceput diverse programe care să vină în sprijinul comunității și care să includă sportul în rutina zilnică a celor mari și a celor mici deopotrivă.

Mai multe detalii găsiți AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...