Schwarzenegger isi incheie mandatul de guvernator si revine pe ecrane

Adversarii republicani ai presedintelui american, Barack Obama, au castigat, marti, majoritatea in Camera Reprezentantilor, in timp ce aliatii democrati ai acestuia au reusit sa pastreze controlul Senatului. A fost cea mai scumpa "cursa" electorala din istoria SUA. Unul dintre politicienii care isi pierd postul este Arnold Schwarzenegger, care va fi inlocuit in fruntea statului California de democratul Jerry Brown. Alegatorii din California au hotarat ca urmasul lui Schwarzenegger pentru postul de guvernator al statului american va fi fostul ministru de justitie al Californiei, Jerry Brown, in varsta de 72 de ani, informeaza postul american de televiziune CNN. Desi a cheltuit mai mult de 140 de milioane de dolari din propriul buzunar, rivalul republican al democratului Brown, fostul director al Ebay, Meg Whitman, si-a recunoscut infrangerea. Cu exceptia alegerilor prezidentiale din SUA, campania pentru postul de guvernator al statului California, a fost cea mai scumpa campanie electorala din istoria SUA. Arnold Schwarzenegger va renunta la postul de guvernator in ianuarie 2011 si, cel mai probabil, el se va intoarce in cetatea filmului, dupa doua mandate de politician la carma Californiei. In urma lui Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, ramane o vistierie goala, din care lipsesc aproape 20 de miliarde dolari. Marti, in paralel cu alegerile din congresul american, 37 din cele 50 de state americane si-au ales noul guvernator. Sursa: www.ziare.com

Adversarii republicani ai presedintelui american, Barack Obama, au castigat, marti, majoritatea in Camera Reprezentantilor, in timp ce aliatii democrati ai acestuia au reusit sa pastreze controlul Senatului. A fost cea mai scumpa „cursa” electorala din istoria SUA. Unul dintre politicienii care isi pierd postul este Arnold Schwarzenegger, care va fi inlocuit in fruntea statului California de democratul Jerry Brown.

Alegatorii din California au hotarat ca urmasul lui Schwarzenegger pentru postul de guvernator al statului american va fi fostul ministru de justitie al Californiei, Jerry Brown, in varsta de 72 de ani, informeaza postul american de televiziune CNN. Desi a cheltuit mai mult de 140 de milioane de dolari din propriul buzunar, rivalul republican al democratului Brown, fostul director al Ebay, Meg Whitman, si-a recunoscut infrangerea. Cu exceptia alegerilor prezidentiale din SUA, campania pentru postul de guvernator al statului California, a fost cea mai scumpa campanie electorala din istoria SUA. Arnold Schwarzenegger va renunta la postul de guvernator in ianuarie 2011 si, cel mai probabil, el se va intoarce in cetatea filmului, dupa doua mandate de politician la carma Californiei. In urma lui Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, ramane o vistierie goala, din care lipsesc aproape 20 de miliarde dolari. Marti, in paralel cu alegerile din congresul american, 37 din cele 50 de state americane si-au ales noul guvernator.

Sursa: www.ziare.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...