Noutati :

Schimbari la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis! Adjuncta Elena Boldea inlocuita cu Mariea Stefan

16 iunie, 2011 - 02:49 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Conducerea Inspectoratului Scolar Timis a suferit din nou modificari! Elena Boldea, inspector general adjunct a fost schimbata cu Mariea Stefan, fosta inspectoare generala adjuncta la inceputul anilor 2000. Decizia a fost comunicata de Ministerul Educatiei.

Invatamantul scolar timisean se afla intr-o schimbare continua la nivelul conducerii ISJ. De cativa ani, schimbarile sunt ceva obisnuit in judetul Timis: fostul inspector general Golcea a fost schimbat, pe rand, cu Aurelian Sima, apoi, dupa ce a revenit in functie, a fost numita Mariana Eftimie. Aceasta, la randul ei, a fost schimbata cu actualul inspector scolar general, Marin Popescu. La nivelul adjunctilor au avut loc schimbari peste schimbari, iar dupa o liniste de aproape un an de zile, Elena Boldea a fost inlocuita cu Mariea Stefan, profesoara de biologie la Colegiul National “C.D. Loga”.

“Ca urmare a unor probleme personale ale doamnei Boldea, ea a optat pentru a reveni in functia de inspector scolar de specialitate, pe scecializarea de monitorizare a curriculumului descentralizat, solutie agreata de Ministerul Educatiei”, a explicat Marin Popescu, inspectorul scolar general. El a adaugat ca noua inspectoare din conducerea ISJ se va ocupa de inspectiile scolare.

La randu-i, Elena Boldea a precizat ca a mai lucrat si in trecut cu Mariea Stefan, intelegandu-se foarte bine, iar colaborarea cu ea va continua in aceleasi conditii. “Cu totii suntem punem la dispozitia sistemului expertiza si asistenta noastra. Eu raman in continuare, dar pe alt post, care era vacant in organigrama inspectoratului”, a mentionat fosta inspectoare generala adjuncta.

Mariea Stefan a spus ca ea se va ocupa de indatoririle pe care le va stabili inspectorul general. Ea va ramane in aceasta functie pana la sfarsitul anului scolar, in 31 august, urmand ca ministerul sa hotarasca atunci daca va continua sau nu in functia de inspector scolar general adjunct.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...