Schimbari in circulatia trenurilor pe ruta Timisoara – Bucuresti, si retur, din cauza unor lucrari la calea ferata. Modificarile intra in vigoare de la inceputul saptamanii

TIMISOARA. Echipele de interventie ale Cailor Ferate Romane vor interveni in saptamana care urmeaza pe linia ce leaga Orsova si Valea Cernei, iar aceste lucrari duc la modificari in circulatia trenurilor, care pleaca de la Timisoara sau vin spre capitala Banatului.

CITESTE SI: O masina de 100 de ani, dar si alte bijuterii pe patru roti, expuse la Timisoara, in amintirea primului raliu cu participare internationala din Banat 

Astfel, de luni, cei care vor circula cu trenul de la Timisoara catre Bucuresti, sau vor face calatoria in sens invers, trebuie ca vor parcurge distanta intre Drobeta Turnu Severin si Baile Herculane cu autobuzul. CFR Calatori va asigura transbordarea calatorilor intre cele doua statii, deoarece se fac lucrari la infrastructura feroviara.

Modificarile in circulatia trenurilor sunt valabile si pentru garniturile Regio, nu doar Interreggio.

In perioada 20 – 24 septembrie 2021, trenul IR 1692 Timisoara Nord –Baile Herculane – Drobeta Turnu Severin – Bucuresti Nord, îsi modifica circulatia astfel:
circula ca tren IR 12162 Timisoara Nord (plecare 07.14) – Baile Herculane (sosire 27).pe distanta Baile Herculane – Drobeta Turnu Severin se asigura transbordarea calatorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12162 pentru trenul IR 12164 pe ruta Drobeta Turnu Severin (plecare 11.55) – Filiasi – Craiova – Videle – Chiajna – Bucuresti Nord (sosire 31).

In perioada 20-24 septembrie 2021, trenul IR 72 Bucuresti Nord – Curtici – Budapesta, îsi modifica circulatia astfel:circula ca tren IR 12172 pe distanta Bucuresti Nord (plecare 05.46) – Videle – Craiova – Drobeta Turnu Severin (sosire 27).

Pe distanta Drobeta Turnu Severin – Baile Herculane se asigura transbordarea calatorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12172 pentru trenul IR 72 care circula conform graficului pe distanta Baile Herculane – Timisoara Nord – Arad – Curtici – Lokoshaza – Budapesta.

De asemenea, intervin modificari si în circulatia unor trenuri regio din zona la care se va asigura transbordarea calatorilor cu mijloace auto pe distanta Orsova – Gura Vaii si retur„, transmit reprezentantii CFR Calatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...