Noutati :

Schimbare la un spital din Timisoara. Va fi ridicata o cladire nou-nouta

13 martie, 2018 - 11:11 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Un corp nou de cladire, reabilitarea altuia, dar si investitii in dotari pentru diferite sectii. Sume importante de bani vor fi cheltuite pentru un spital important din Timisoara.

CITESTE SIFostii sefi ai Politiei Timis, trimisi in judecata de DNA Timisoara. Rechizitoriul are peste 400 de pagini. Gravele acuzatii cu care merg in instanta 

La Spitalul Municipal din Timisoara se va trece la construirea unui nou imobil care va adaposti un laborator de radioterapie. Tocmai a fost iscalit de catre Primaria Timisoara contractul pentru acest obiectiv

Am semnat pentru extinderea Spitalulului Municipal cu un corp nou pentru un laborator de radioterapie si cu acces la acest nou corp si un ambulatoriu. Valoarea proiectului este de 1,8 milioane lei fara TVA, proiectare cu executie la pachet. Proiectarea va dura 3 luni si 9 luni executia. Vor fi si sala de asteptare, vestiare, buncarul de radioterapie dotat cu echipamente noi„, transmite edilul sef al Primariei Timisoara.

 

 

 

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. F. Bine,
    Care este insa soarta „ruinelor de la intrarea in Timisoara” (dinspre Cenad/Calea Torontalului? Candva 199x era vorba de „un spital municipal nou”.