Noutati :

Schimbare fabuloasa la Spitalul Judetean din Timisoara! Ce se va intampla cu 10 milioane de euro?

1 februarie, 2015 - 11:18 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Vesti bune pentru Spitalul Judetean din Timisoara. O mare parte din aparatura folosita in prezent in ambulatoriu va fi schimbata, astfel ca medicii vor lucra cu cele mai performante aparate posibile.

Consiliul Judetean Timis a semnat un contract european de aproximativ 10 milioane de euro, din care 8 milioane de euro vor fi cheltuiti pe aparatura medicala. Restul banilor vor fi folositi pentru modernizarea ambulatoriului de la Spitalul Judetean.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra spune ca toate aceastea vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an. In caz contrar, se vor pierde banii.

Sper sa nu avem batai de cap din punct de vedere al licitatiei. Termenul de finalizare este 31 decembrie 2015, conform POR 2007-2013 care a mai avut drept de prelungire pana in 2015. Daca ne incadram putem beneficia de toate fondurile europene, daca nu diferenta trebuie asigurata din bugetul local. Speram ca ne vom incadra pentru ca altfel va trebui sa returnam intreaga suma UE pentru fondurile pe care ni le-a distribuit. Sunt convins ca nu va fi cazul pentru ca nu necesita constructie, ci mai multa achizitie de aparatura. Sunt convins ca vom avea o licitatie cat mai rapida la care vor participa cele mai importante firme”, a declarat Dobra.

Proiectul este unul relativ vechi, adica de anul trecut si a fost semnat de Consiliul Judetean Timis in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cele zece milioane credeti ca nu mai are cine sa le fure, mai sunt locuri in puscarie, se va face recent inca un loc liber, iasa puscariasul Gheorghe Copos!

  2. „fabuloasa” ? Are you gay ? 🙂

    • La noi, ceea ceea ce este „normal” devine „fabulos” (este cea mai „minunata” mutatie in terminologie, de dupa 1990)

  3. Sper sa nu se mai acorde niciun fel de asistenta medicala ciorrilor si cacatilor de mongolia…