Noutati :

Schimbare de traseu pe o linie de transport scolar din Timisoara

18 septembrie, 2019 - 03:09 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Traseul unor minibuze scolare din Timisoara va fi modificat cu incepere de saptamana viitoare.

CITESTE SI: Masini ridicate si amenzi gramada pentru soferii care au parcat ilegal, la Timisoara 

Astfel, de luni, 23 septembrie, linia masinile de transport care circula pe linia S6 vor avea parte de rute prelungita. Iata noul traseu al minibuzelor:

TRASEU DUS: traseu nou – strada Gradinarilor, de la intersectia cu strada Canalul Bega – strada Rotunda – strada Parcului – strada Martir Cornel Popescu (1918) – strada Nicolae Tincu Velea – strada Tata Oancea si in continuare pe traseul existent.

STATII DUS: statii noi – Gradinarilor (la intersectia strada Gradinarilor cu strada Canalul Bega), Cocorilor (la intersectia strada Rotunda cu strada Cocorilor), Parcului (la intersectia strada Martir Cornel Popescu cu strada Parcului), Calistrat Hogas (intersectia strada Martir Cornel Popescu (1918) cu strada Calistrat Hogas) si in continuare statiile existente.

TRASEU INTORS: traseul existent pana la strada Canalul Bega, apoi pe strada Canalul Bega pana la intersectia cu strada Gradinarilor – strada Gradinarilor – strada Rotunda – strada Parcului – strada Martir Cornel Popescu (1918) – strada Nicolae Tincu Velea – strada Tata Oancea.

STATII INTORS: statii existente pana la statia Rudolf Walter, apoi statiile Albastrelelor (statie existenta L21, situata la intersectia strada Canalul Bega cu strada Albastrelelor, Gradinarilor (la intersectia strada Gradinarilor cu strada Canalul Bega), Cocorilor (la intersectia strada Rotunda cu strada Cocorilor), Parcului (la intersectia strada Martir Cornel Popescu (1918) cu strada Parcului), Calistrat Hogas (intersectia strada Martir Cornel Popescu (1918) cu strada Calistrat Hogas), scoala Generala Plopi (statie existenta S6).

PLECARI DUS: Gradinarilor – 07:05;
PLECARI INTORS: MIU/Ungureanu – 12:10; 13:10; 14:10

Unitati scolare deservite de linia de transport S6 sunt: Liceul W. Shakespeare, scoala Gimnaziala Rudolf Walter, scoala Generala Nr 6 (W. Shakespeare), Colegiul National Ana Aslan, Colegiul Tehnic I.C. Bratianu (MIU), Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul National C.D. Loga, Colegiul National Pedagogic Carmen Sylva.

De la inaugurarea transportului scolar la Timisoara, in 14 ianuarie, mii de copii au ales sa mearga cu microbuzele STPT. In acest moment sunt 10 rute destinate elevilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu credeam ca voi ajunge sa traiesc si asa ceva, dar recunosc ca e un succes al administratiei actuale. In plus, se procedeaza corect, mersul minibuzelor se adapteaza la cerintele calatorilor, felicitari! Nu ca autobuzul de aeroport, acelasi orar de ani de zile in timp ce mersul avioanelor se schimba la fiecare 6 luni. Vii de la Roma, fugi cat te tin picioarele si prinzi autobuzul. Vii seara de la Munchen, autobuzul a plecat de mult, nici mirosul de motorina nu mai e in statie.

  2. Da, este o initiativa foarte buna a Primariei. Treaba cu microbuzele e chiar ok. Sper sa nu se renunte, ca la noi cam asta e obiceiul – sa renuntam la solutii care functioneaza bine.