Scenariu incredibil: pana in 2017 vom abandona Facebook! Prin ce etape treci atunci cand renunti la cont?

TIMISOARA. Facebook si-a atins apogeul de popularitate, iar in scurt timp vom deveni imuni la atractiile sale. Pana in 2017 vom abandona reteaua de socializare, sustin oamenii de stiinta de la Universitatea Princeton.

Prognoza cercetatorilor americani se bazeaza pe masurarea comparativa a „nivelului de trai” al celorlalte retele sociale foarte populare la vremea respectiva, cum ar fi MySpace sau Bebo. Psihologii sustin ca viata sociala va continua si dincolo de Facebook.

„Ca orice fenomen social planetar, acesta va ajunge la saturatie la un moment dat. Ca sa ajunga la apogeu, retelei Facebook i-au trebuit peste 11 ani de evolutie, dar intreg fenomenul social se poate prabusi in maximum 2 ani de la atingerea apogeului. Asa este natura omului, cultiva mult timp, dar se debaraseaza mult mai repede”, declara psihologul Iuliana Fulas.

Citeste mai mult si vezi care sunt cele 4 faze pe care le experimentezi atunci cand renunti la Facebook!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.