Noutati :

Scandalul de la Spitalul Judetean din Timisoara, mutat in biroul presedintelui CJT

29 ianuarie, 2018 - 04:09 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Presedintele Consilului Judetean Timis, Calin Dobra, intervine in scandalul de la Spitalul Judetean. Dobra i-a chemat pe directorul unitatii, Marius Craina dar si pe seful sectiei de Chirurgie Vasculara, Mihai Ionac,  la discutii, pentru a gasi o solutie astfel incat conflictul sa ia sfarsit.

„Am avut o discutie cu managerul acestei unitati spitalicesti, Prof. Dr. Marius Craina si cu seful Clinicii de Chirurgie Vasculara, Prof. Dr. Mihai Ionac.

In acest context, le-am pus in vedere ca au o responsabilitate directa in ceea ce priveste perceptia publica asupra acestei institutii medicale de prestigiu din judetul nostru.

Am speranta ca acest conflict se incheie prin reluarea comunicarii si incercarea rezolvarii problemelor in mod intern, nu in mod public, pe retelele de socializare sau in mass-media. Aceste neintelegeri nu reflecta imaginea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Pius Branzeu” din Timisoara.

Le-am recomandat sa se concentreze pe activitatea profesionala, pe imbunatatirea actului medicat acordat pacientilor si pe o buna colaborare, in beneficiul pacientilor si al tuturor celor care zi de zi lucreaza in cadrul Spitalului Clinic Judetean.

I-am asigurat de sprijinul meu personal si al Consiliului Judetean Timis, care si in acest an va aloca sume importante de bani pentru investitii in cladirile acestei unitati spitalicesti”, a transmis Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Va reamintim, saptamana trecuta la Spitalul Judetean din Timisoara a izbucnit un scandal, dupa ce mai multe asistente s-au plans ca au fost amenintate si jignite de seful Sectiei de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean, Mihai Ionac. In sprijinul acestora a venit si managerul spitalului, Marius Craina, care i-a cerut medicului Ionac sa isi ceata scuze public pentru modul in care s-a comportat cu colegii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...