Noutati :

Scandal urias la Politia unui oras din vestul tarii. Subalternii vor sa scape de sef

13 decembrie, 2017 - 08:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

Situatie tensionata in sanul politiei dintr-un oras din vestul tarii. Aproape 20 de subalterni s-au razvratit impotriva sefului lor, caruia nu-i mai recunosc autoritatea.

CITESTE SI: Tipete si zgomote neobisnuite in Gara de Nord Timisoara. Cine a luat-o razna Video

Se intampla in judetul Hunedoara, la Politia din Lupeni, unde 19 politisti s-au aratat revoltati ca seful lor, aflat de 9 luni in concediu medical, s-a intors la lucru pentru o zi, doar ca sa-si prelungeasca sederea, cerand insa sa-i fie aduse la cunostinta evenimentele care se petrec.

Comisarul sef Danut Mocanu a intrat in concediu medical in luna martie a acestui an, cand a inceput cercetarea sa disciplinara, efectuata de catre Corpul de control al IGPR, dupa ce chiar subalternii sai l-au acuzat de o serie de abuzuri.

Cand l-au vazut in 10 decembrie la lucru, cei 19 politisti din subordine au iscalit o petitie.

In data de 10.12.2017, cms. sef Mocanu s-a prezentat la sediul unitatii noastre pentru a semna registrele de predare-primire a serviciului pe unitate, informand dispecerul unitatii ca el se afla la comanda acesteia si ca trebuie sa fie anuntat in cazul producerii unor evenimente, indicand totodata ca se va deplasa la sediul IPJ Hunedoara. Din mai multe surse am luat la cunostinta faptul ca dlui. cms sef Mocanu i-a fost aprobat concediu de odihna, respectiv din data de 11.12.2017 pana la data de 5.02.2018. Consideram ca acest lucru a fost premeditat pentru ca acesta sa nu poata fi cercetat, urmarindu-se a se atinge termenul de prescriptie al cercetarii disciplinare. Pe aceasta cale va aducem la cunostinta ca in cazul reintoarcerii acestuia la comanda Politiei municipiului Lupeni, noi ne vom prezenta la serviciu, insa in baza celor aratate mai sus cat si in rapoartele anterior depuse, vom refuza sa ne conformam dispozitiilor emise de catre acesta si vom recurge, la nevoie, la proteste publice”, se arata in petitie semnata de cei 19 politisti, document ce a fost trimis conducerilor Politiei Romane, Ministerului Afacerilor Interne si Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, noteaza zhd.ro.

Mai multi politisti din Lupeni s-au prezentat la serviciu purtand banderole albe, in semn de protest.

CITESTE SI: Propunerea neasteptata a primarului Nicolae Robu pentru Consiliul Judetean Timis legata de noul stadion si de viitoarea sala polivalenta pentru Timisoara

Activitatea Politiei Municipiului Lupeni se desfasoara in conditii normale. Conducerea Inspectoratului de Politie aal Judetului Hunedoara cunoaste situatia de acolo si a dispus specialistilor identificarea celor mai bune solutii legale, astfel incat activitatea subunitatii sa decurga in conditii optime”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar de când a ajuns Lupeni în vestul țării?