Scandal la Antena 1. Dan Negru despre X Factor: Sa nu-i credem doar pe d’alde Simon Cowell!

Deranjat de creditul tot mai mare care se da unor emisiuni importate din strainatate, Dan Negru a postat un comentariu acid la adresa X Factor, productie a Antenei 1.

In ciuda faptului ca lucreaza la Antena 1, unde prezinta emisiunea Next Star, Dan Negru a sarit la beregata unei alte productii generata de trust, X Factor, manifestandu-si dezaprobarea pentru importul unor asemenea emisiuni in defavoarea unora de sorginte autohtona:

„M-a intrebat zilele trecute un ziarist de la TvMania : „De ce Next Star are audienta mai mare decat X Factor?” Am ridicat din umeri… Cred doar ca Next Star trebuie sa fie o lectie
romaneasca data marilor idei internationale vandute romanilor pe bani multi. Cred ca si in televiziune trebuie sa invatam sa ridicam capul, sa nu-i credem doar pe d’alde Simon Cowell, pe americani sau olandezi ca unici inventatori de televiziune.Cunosc pusti de 20 de ani in facultatile de jurnalism cu mult mai inventivi decat toti consultantii internationali pe care i-am intalnit. Sa invatam sa credem in ei.Am inceput sa-i caut si am descoperit cativa, Catalin,Mihai sau Lidia a caror inventivitate e cu mult peste cea a strainilor veniti aici pe bani multi.Inventia romaneasca Next Star e un inceput! Si daca inventia americaneasca e mai putin vizionata decat aia romaneasca, merita sa credem si in ai nostri. Eu am mancat ani de zile la Mc Donald’s -ul international al formatelor si al ideilor, le stiu gustul.E acelasi, an dupa an, doar sosul difera. Acum cred in ideile romanesti, cred ca in anii ce-or sa vina televiziunile vor supravietui doar prin ele..Cautati-i pe pustii isteti din facultatile romanesti…Mintea lor n-are gust de mc Donald’s !”, a marturisit Dan Negru pe contul lui de pe o retea de socializare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.