Noutati :

Scandal inaintea sedintei festive a Consiliului Local Timisoara dedicata Revolutiei: DEMISIA! Ce le-a promis Robu revolutionarilor

16 decembrie, 2013 - 03:52 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Mai multi revolutionari care au dorit sa participe la sedinta festiva a Consiliului Local Timisoara dedicata comemorarii a 24 de ani de la izbucnirea Revolutiei, au refuzat sa intre in sala de sedinte.

Revolutionarii i-au reprosat primarului Nicolae Robu ca a invitat la sedinta mai multi militari care au devenit cetateni de onoare ai Timisoarei. Revolutionarii au spus ca nu e drept ca cei din Armata sa fie cinstiti, din moment ce „ei au tras in noi la Revolutie”.

Cu toate acestea, revolutionarii au intrat in sala de sedinte si au participat inclusiv la decernarea titlurilor de cetateni de onoare ai Timisoarei pentru reprezentantii ministerului Apararii Nationale.

Suntem intr-un moment in care Timisoar da din nou un semn de intelegere. Iata, suntem in fata unor oameni care si-au dat viata pentru a fi noi liberi si a unor reprezentanti ai Armatei , care la un moment dat a inteles cursul vremurilor„, a spus Robu.

Primarul le-a promis apoi revolutionarilor ca pe viitor mai multi revolutionari vor deveni si ei cetateni de onoare ai municipiului.

Am aflat, cu ocazia discutiilor purtate inainte de intrarea in sedinta, ca niciun revolutionar nu are calitatea de cetatean de onoare al Timisoarei. Imi asum, la 24 de ani de la Revolutie sa purtam discutii si sa decernam acest titlu unui numar de revolutionari. Vom stabili, in urma unor discutii, la rece. Prin urmare vom avea si revolutionari care vor purta titlul de cetateni de onoare ai municipiului Timisoara„, a spus Robu.

Reactia revolutionarilor nu a intarziat sa apara, in momentul in care cei din Armata si-au primit distinctiile. Ei au strigat in cor, in sala de sedinte: „Demisia” si au inceput sa vocifereze.

A intervenit, insa, consilierul local al PSD, Radu Toanca, cel care a condus sedinta de consiliu si care le-a spus revolutionarilor ca daca nu vor face liniste, ii va scoate afara din sala.

La scurt timp s-a lasat liniste in sala, iar un reprezentant al Armatei a tinut un discurs in care a multumit pentru distinctii, moment care a fost aplaudat, in picioare, inclusiv de revolutionari.

Video-ul nu poate fi incarcat.

 



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si Caldararu si Cercel aia sunt niste tigani jegosi…