Noutati :

SCANDAL IN GUVERN: Somat de Ponta, Vosganian retrage proiectul disponibilizarilor din marile combinate

28 februarie, 2013 - 11:38 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Guvernul Romaniei nu a discutat si nu a aprobat un proiect legat de disponibilizari, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Premierul Victor Ponta l-a somat pe Varujan Vosganian sa retraga proiectul. Ministrul s-a conformat.

Guvernul Romaniei nu a discutat si nu a aprobat un astfel de proiect. Asa cum a declarat Primul-ministru Victor Ponta ieri, singurul proiect sustinut de Guvern este unul referitor la prelungirea unor termene prevazute in OUG 116/21.12.2006. Proiectul afisat pe site-ul Ministerului Economiei nu a fost prezentat Guvernului Romaniei si nu este sustinut de acesta. Primul-ministru i-a cerut Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, sa retraga acest proiect de pe site-ul Ministerului si sa clarifice acest subiect, precum si sa identifice persoanele care au avansat un asemenea document fara aprobarea Guvernului„, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Miercuri, a aparut in presa informatia conform careia Guvernul va incepe un program de concediere de angajati din 16 companii din sectorul energetic, in baza unor proiecte de restructurare si reorganizare care vor fi aplicate in intervalul 2013-2018, salariatii concediati urmand sa beneficieze de plati compensatorii si venit lunar de completare.

CITESTE SI: Guvernul Ponta pregateste concedieri colective in companiile energetice din toata taraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...